много якоооооо (за Перник)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Бе гледам аз снимките и продължавам да чета надолу. Гледам един казал нещо на италиански, после друг го апострофира и от там надолу 10 страници на италиански. Викам "Бех, кога наще хора започнаха толкова добре да говорят чужди езици" А аз просто съм останал с впечатлението че съм се върнал у нашия форум, пък продължавам да чета в италиянския.
Shit happens!
Иначе бива, кво!
Shit happens!

Иначе бива, кво!

- bmw_bulgar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ВАЗ 2105
- Мечтае да кара: Ferrari F40 LM
LeX написа:DTM_330CI написа:да за Перник е добър тунинга ама дали има един който да си направи такъв тунинг отгоре до долу поръчков в стил CSL,а не стопове за 30лв и предна броня за 200,а да не говорим за вратите които докато слизате от колата не ви удрят по главите,което най-често се наблюдава на Бояна и Божурище.
3а какво ми е да си правя такъв тунинг като е ебаси грозния?A ти колко разбираш от тунинг на бмв ми стана ясно само като изплю това че тунинга бил ЦСЛ, погледни моля те една снимка на М3 бронята и после виж на този гадното копие, дори само да ти изясня че бронята му е копие на Е39 М5 не на М3, страничния праг мисля че няма нужда да го коментирам...задната броня е отврат, копие от космически кораб, евтинииката дето е сложил на резервоара е без коментар, и таблото също не ми харесва, цялото накичено с М-логота.Мисля че повече няма какво да коментирам, според мен колата е ужасна

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
че нали е тунинг как искате да се хареса на всички
колата е уникална сама по себе си
колата е уникална сама по себе си
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2