Диодни стопове за е46 фейслифт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Диодни стопове за е46 фейслифт
Здравейте колеги, колата ми е е46 фейслифт 2002 година. Купих си диодни стопове и се започна едно приключение.. Сложих ги първо и светна индикацията на таблото за изгорели крушки - диодите не светят.. Спрях проверките с NavCoder, изчезнаха индикациите на таблото но диодите отново не светят. Сложих старите халогенни крушки и те си светнаха но доста по-слабо в сравнение с крушката на стоп-а (което може би е нормално, за да се различава ясно кога е натисната спирачката), премерих напрежението, което идва до габаритите отзад, когато е сложена халогенна крушка и беше малко над 3 волта, което явно не е достатъчно за диодните габарити. Премерих напрежението на изхода на лайт модула, за да съм сигурен че не е нещо по веригата, но и там е малко над 3 волта. Лайт модула ми е SW:3.01. Диодите на стопа си светят нормално, но там си идват 12 волта, та проблема явно е само с диодите на габарите и ниското напрежение..
Някакви съвети какво мога да направя за да ги подкарам тези диодни стопове? Може ли изобщо моя лайт модул да се кодира да работи с такива стопове или да се вдигне напрежението към габарита?
Някакви съвети какво мога да направя за да ги подкарам тези диодни стопове? Може ли изобщо моя лайт модул да се кодира да работи с такива стопове или да се вдигне напрежението към габарита?
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Диодни стопове за е46 фейслифт
Не съм съвсем сигурен, но към габаритите би трябвало да имаме модулирано променливо напрежение, което можеш да изправиш с 1-2 диода и да филтрираш с кондензатор. Остава обаче висящ въпроса ако светнат хубаво габаритите как ще оправиш нужния и важен контраст със стопа
Вероятно си се минал с тези диодни стопове. Аз наскоро купих нови стопове за моята, но конкретно на TIC. Светят супер свежо и ярко и съм повече от доволен. Отделно, че не са скъпи.

Вероятно си се минал с тези диодни стопове. Аз наскоро купих нови стопове за моята, но конкретно на TIC. Светят супер свежо и ярко и съм повече от доволен. Отделно, че не са скъпи.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Re: Диодни стопове за е46 фейслифт
Защо не говориш с човека, който ти е продал стоповете да ти свали и лайт модула и да го пробваш на твоята кола как ще е. Евентуално може да се наложи някакво кодиране спрямо твоят автомобил, но би трябвало да тръгнат без проблеми. Имам един съгражданин с е46 седан преди фейс с диодни стопове от фейс купе и си работят перфектно. Ако го засека ще го питам, ако той ги е слагал какво трябва да се направи. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
3 мнения
• Страница 1 от 1