Проблем със уреда за горивотона арм.табло

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем със уреда за горивотона арм.табло

Мнение от mkg1972 » 20 Фев 2020, 10:33

Здравейте колеги.притежател съм на е46 от няколко години а от днес съм и член на форума .моя проблем е че ми се наложи да отворя арматурното табло за да сложа изолирбанд на една от лампите ме дразнеше че свети, която е за кантарчето на пасажерската седалка(което ми откраднаха на една авто мивка),и след като затворих и сложих буксите които са две,се чу механичен шум и стрелката за горивото забива ниско долу в ляво.отново отворих и след като нагласих стрелката в нулево полужение,затворих.сложих буксите и отново стрелката за горивото заби ниско долу в ляво.опитах и при разкрачен акумулатор и пак същото.при подаване на контакт ,стрелката си отива до едно място и стои там което означава че мери горивото в резервоара.и друг път съм смъквал таблото и закачал но не ми се е случвало така.има ли някой представа какво се случва и ако може някой да помогне.благодаря предварително и успех на всички във всичко.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: Проблем със уреда за горивотона арм.табло

Мнение от ivanski_2 » 20 Фев 2020, 10:48

Колега ако си от София пиши на ЛС да ти спра светлината на айрбега софтуерно.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Назад към E46