Спукана тръбичка високо налягане 330д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Спукана тръбичка високо налягане 330д
Здравейте колеги искам да Ви попитам нещо.
Снощи късно вечерта както си карах по Цариградско прибирах се към нас с включено парно след рязко подаване на газ след около 2 минути замириса на изгоряло и всичко в купето стана мъгла.
Бях вече на спускането на телевизионната кула и набих веднага спирачки аварийки и изгасих колата.
Викам край подпалих се сложих триъгълника и жилетката на багажника да не ме отнесе някой.
Махнах кората на двигателя и видях,че всичко е в нафта(успокойх се викам спукан маркуч излишна нафта) Да ама НЕ проверих ги наред си бяха викам паля колата да видя от къде тече.
Тръбичката за високо налягане към 3та дюза фърля нафта нагоре.
Въпроса ми е нормално ли е да се спука тая тръба или да търся проблем някъде?
68лв е от БМВ с поръчка
Снощи късно вечерта както си карах по Цариградско прибирах се към нас с включено парно след рязко подаване на газ след около 2 минути замириса на изгоряло и всичко в купето стана мъгла.
Бях вече на спускането на телевизионната кула и набих веднага спирачки аварийки и изгасих колата.
Викам край подпалих се сложих триъгълника и жилетката на багажника да не ме отнесе някой.
Махнах кората на двигателя и видях,че всичко е в нафта(успокойх се викам спукан маркуч излишна нафта) Да ама НЕ проверих ги наред си бяха викам паля колата да видя от къде тече.
Тръбичката за високо налягане към 3та дюза фърля нафта нагоре.
Въпроса ми е нормално ли е да се спука тая тръба или да търся проблем някъде?
68лв е от БМВ с поръчка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна streetracing12 на 05 Дек 2019, 8:24, променена общо 2 пъти
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: Спукана тръбичка високо налягане 330д
Протичат, да. Аз си взех тръбички комплект втора ръка за 40 лева и повечето бяха здрави - две хвърлих от тях... Виж все пак, ако нещо е барано по дюзите и са развивани тръбичките, дали е стегната и дали е напаснат конусът й към дюзата.
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Re: Спукана тръбичка високо налягане 330д
Z3Ro* написа:Протичат, да. Аз си взех тръбички комплект втора ръка за 40 лева и повечето бяха здрави - две хвърлих от тях... Виж все пак, ако нещо е барано по дюзите и са развивани тръбичките, дали е стегната и дали е напаснат конусът й към дюзата.
Благодаря за отговора.
Ще си купя нова понеже 3та дюза не е сваляна от много време и едва ли ще се развие сама.
3 мнения
• Страница 1 от 1