Проблем с шофьорската седалка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Crusher
- Потребител
-
- Кара: e46
Проблем с шофьорската седалка
Здравейте , търсих доста из форума , но не успях да намеря друга тема за този проблем. На шофьорската седалка като дръпна лостчето за регулиране на наклона на облегалката , не мърда самата облегалка въобще . Самата облегалка може би не е местена от 4-5 години , но сега ми се наложи и не мърда. Пробвах да пръсна WD40 , но нямаше ефект . Да попитам някои сблъсквал ли се е с този проблем и как го е решил или има ли как да сваля само където са лостчетата и да видя какво се случва или трябва да сваля цялата седалка.
Благодаря.
Благодаря.
- refractory1899
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0d 2007
Re: Проблем с шофьорската седалка
Crusher написа:Здравейте , търсих доста из форума , но не успях да намеря друга тема за този проблем. На шофьорската седалка като дръпна лостчето за регулиране на наклона на облегалката , не мърда самата облегалка въобще . Самата облегалка може би не е местена от 4-5 години , но сега ми се наложи и не мърда. Пробвах да пръсна WD40 , но нямаше ефект . Да попитам някои сблъсквал ли се е с този проблем и как го е решил или има ли как да сваля само където са лостчетата и да видя какво се случва или трябва да сваля цялата седалка.
Благодаря.
Колега седалката се сваля за 5 минути, ако има и кой да ти помогне за изваждането - още по-добре. Свали я и огледай всичко дето има връзка с местенето. Отдолу са сума ти прътове и пружини, аз като свалях моите смазах абсолютно всичко наред с бяла грес.
2 мнения
• Страница 1 от 1