Проблем с таблото на Е46, 320д- 136к.с.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320 D E46-2000г.
Мечтае да кара: BMW
Детайли за колата: Почти всички екстри+ чип

Проблем с таблото на Е46, 320д- 136к.с.

Мнение от sigma1976 » 29 Яну 2018, 17:59

Здравейте! Днес както колата ми беше паркирана, изведнъж се включиха от самосебеси аварийните светлини-мигачите. Отидох до колата и пробвах да я отключа с централното, но не стана. Отключих я с ключа през ключалката и като влязох вътре видях без да съм поставил ключа в боша, че светят следните лампи на таблото: лампата на акумулатора, лампата на маслото, лампата на ASC и лампата на охладителната течност показваща намалено ниво. Стрелките на температурата и на горивото бяха в крайно дясно положение. Колата запали без проблем, но само стрелките се върнаха в нормално положение, а лампите не изгаснаха. Проверих маслото, акумулатора и охладителната течност и всичко беше нормално. Мой приятел ме посъветва да откача минусовата клема на акумулатора за 10-15 мин. След като го направих, запалих двигателя и всичко се нормализира, но при изгасянето му и оставане на ключа в положение 1, демек преди контакт, същите лампи и стрелки отново направиха същия проблем. Пробвах с друг акумулатор, понеже ме посъветваха и това макар, че моят си е добре, но резултатът беше същия. Иначе колата за вървене, върви идеално. Моля споделете нещо и дайте някакви идеи!

Последно избутване sigma1976 от 29 Яну 2018, 17:59

Назад към E46