Проблем с парно е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- tashev_1990
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318I e46
- Мечтае да кара: BMW M5 touring
Проблем с парно е46
Здравейте колеги
Имам странен проблем с парното на колата ми е46 318i. Парното ми работи само от страната на пасажера. От нея страна всички духалки си духат нормално от долу насреща и на стаклото. Докато от страната на шофьора всички духалки духат студено. Странно е, че дори отвора посредата който е насреща от едната страна е топъл а от другата студен. При работа на климатроника на студено всичко е нормално. Четох из форума че има някакви ЕЛ клапан който намаля притока на антифриз към радиаторчето в купето. Или е от клапите които насочват потока от въздух. Искам да попитам имал ли е някой същият проблем и как е бил решен? И ако е от пластмасовите клапи в купето коя от всичките би трябвало да е и от къде да стигна до нея? Идва зима и искам по с време да оправя проблема, че зимата не е приятно да се работи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Имам странен проблем с парното на колата ми е46 318i. Парното ми работи само от страната на пасажера. От нея страна всички духалки си духат нормално от долу насреща и на стаклото. Докато от страната на шофьора всички духалки духат студено. Странно е, че дори отвора посредата който е насреща от едната страна е топъл а от другата студен. При работа на климатроника на студено всичко е нормално. Четох из форума че има някакви ЕЛ клапан който намаля притока на антифриз към радиаторчето в купето. Или е от клапите които насочват потока от въздух. Искам да попитам имал ли е някой същият проблем и как е бил решен? И ако е от пластмасовите клапи в купето коя от всичките би трябвало да е и от къде да стигна до нея? Идва зима и искам по с време да оправя проблема, че зимата не е приятно да се работи. Sent from my iPhone using Tapatalk
- tashev_1990
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с парно е46
Също ако някой има схема на клапите на парното и движението на въздуха също би свършила страхотна работа. 

- tashev_1990
- кандидат ентусиаст
-
Re: Проблем с парно е46
Проблема е решен запушено радиаторче в купето.
3 мнения
• Страница 1 от 1