накладки
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
и при мен светеше след смяната. по едно време изгасна от самосебе си. Отиди на компютър и ще ти го оправят!
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
А защо не отидеш в офиц.сервиз на БМВ да ти го оправят веднъж завинаги?!
ПП. Ще вземе да се окаже калпав механик или преебан кабел/датчик....
ПП. Ще вземе да се окаже калпав механик или преебан кабел/датчик....
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
И аз от днес го имам този проблем вчера ги смених всичко си бачкаше,изгасна лампата,а днеска натискам спирачката и пак светна направо луднах,ще чакам до понеделник да видя какво ще правя уж кабели всичко си беше 6 и на компа я гледаха. 

извинявайта за офтопика, но къде свети датчик за наклатки, на лампата за диферинциала/АБС или има и др. лампа. Питам защото имам следния въпрос: От време на време ми светеше лампата за диферинциала/АБС -жълтата посредата. някой път при потегляне светне някой път не. оказа се, че единия импулсен датчик е заминал, смених го обаче няма и 3-4 месеца и пак почна същата история със светенето.
- тони6600
- Палавника
-
Не има си отделен датчик,а тази в средата ако е една с един триъгълник би трябвало да си пресветва ако тръгваш по-рязко при мен там е DCS системата
- тони6600
- Палавника
-
Аз ги оправих мойте сам днеска
. Сега значи изваждаш ключа и си го пъхаш в джоба отваряш багажника и разкачах акумолатора от минуса за 20 мин като през това време нито отваряш врати на колата абсолютно нищо и задължително ключа в джоба и държиш багажника отворен след 20 мин го включваш акумолатора и всичко е наред
днеска го направих сутринта и нямам проблеми вече с лампата така,че пиши да кажеш какво е станало.Имай в предвид че колата ще си забрави часа и иминатите километри ако ти трябват си ги запиши,дано да стане и при теб.

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2