проблем с м47
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- danielscot
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E46 320d 2002
Re: проблем с м47
Аз ходих на диагностика, от там ми казаха, че дебитомера ми си бил наред, но проблема идвал от агр клапана.Днес си сменях въздушния филтър и реших да погледна и клапана, беше чист, нямаше нагар, но забелязах, че маркуча за вакума, който го управлява се беше поизмъкнал. Сега колата върви доста по-добре. Не съм забелязал забиването от преди, но не съм сигурен дали подобрението идва от смяната на филтъра или от маркучът! Дано да съм бил полезен!
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Проблема при мене беше,че имах скъсан тампон на мотора и преди да се развърти турбото мотора подскачаше.
новият ми номер: 0877787835
- pifa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-то си всеки ден
- Мечтае да кара: Кола която не се разваля!!!
milennyc написа:Не само твоята .... но тук пишете поне в 10 теми а проблема е най вероятно един Дебитомер....

п.п. без да се заяждам, но мненията на едни понякога водят до такива неочаквани разходи за други!
Опре ли ви яйцето до дупето, вижте дали яйцата не са две!!!
- tani bojilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е 46 320д 136кс + чип
Момчета,имам го същия проблем от 2 години,т.е.от както взех колата...Няма тема в,която се посочва някакво предположение за проблема и аз да не съм го сменил с нов(нова или ново)даденото нещо...НЯМА ОПРАВИЯ от всичките предположения...Според мен проблема идва от някаде другаде,от някое място в което не сме и помисляли че би могло да направи такъв проблем..като ГНП например.Нека и хората които доста разбират от тия неща(а аз съм сигурен,че ги има във форума)да си кажат мнениета щото общо взето стрелям на посоки...Амаа,е..и му м...та,не се оправя и това е..
- marto853.
- ентусиаст
-
marto853. написа:Проблема при мене беше,че имах скъсан тампон на мотора и преди да се развърти турбото мотора подскачаше.

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
аз имах симптомите на всички досега в темата.
1. имам скъсани тампони на двг-то
2. един ден на топъл мотор като я запалих така се разтресе че ми спря сърцето направо.
3. случваше ми се на светофар като седя на няколко пъти да ми прекъсва като на без цилиндър.
4. колата направо спираше към 2500 оборота сякаш спира горивото и като мина на по-висока предавка поеме и пак до между 2500-3000 забие.
5. сутрин на студено прекъсваше
Незнам как но проблема се реши(да не чуе дявола).
изчистих ЕГР+тръба+охладителя.всичко е като ново. почти нямаше светлина в тунела.в охладителя имаше само една отпушена тръба.
изчистих колектора+МАП-а. 30мин пръскам и мия.
изчистих дебитомера.
Колата няма нищо общо с това което карах.имам чувството че ще излети.разхода по борд ми слезе с 2литра.
незнам какъв съвет да ви дам но при мен изчезна.
1. имам скъсани тампони на двг-то
2. един ден на топъл мотор като я запалих така се разтресе че ми спря сърцето направо.
3. случваше ми се на светофар като седя на няколко пъти да ми прекъсва като на без цилиндър.
4. колата направо спираше към 2500 оборота сякаш спира горивото и като мина на по-висока предавка поеме и пак до между 2500-3000 забие.
5. сутрин на студено прекъсваше
Незнам как но проблема се реши(да не чуе дявола).
изчистих ЕГР+тръба+охладителя.всичко е като ново. почти нямаше светлина в тунела.в охладителя имаше само една отпушена тръба.
изчистих колектора+МАП-а. 30мин пръскам и мия.
изчистих дебитомера.
Колата няма нищо общо с това което карах.имам чувството че ще излети.разхода по борд ми слезе с 2литра.
незнам какъв съвет да ви дам но при мен изчезна.

- marto853.
- ентусиаст
-
Колега ти си изчистил тръбичките на това металното на което се захваща малкия термостат ли?
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
да.от там минава целия поток изгорели газове.при мен яво не беше чистен никога.
- marto853.
- ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2