проблем с дясно огледало на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
проблем с дясно огледало на Е46
здравейте,
приятел има проблем с огледалото, а аз не съм отварял такова та реших да питам. Та проблема е че дясното странично огледало се мърда само по вертикалната ос, тоест наляво и надясно, а нагоре и надолу не иска. Какво да търся за да локализираме проблема.
Благодаря предварително!
Колата е Е46 318i 2000г.
приятел има проблем с огледалото, а аз не съм отварял такова та реших да питам. Та проблема е че дясното странично огледало се мърда само по вертикалната ос, тоест наляво и надясно, а нагоре и надолу не иска. Какво да търся за да локализираме проблема.
Благодаря предварително!
Колата е Е46 318i 2000г.
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Re: проблем с дясно огледало на Е46
Щом другото огледало ти бачка, или моторчето е заминало (те са две за движение горе-долу и ляво-дясно) или пък може и някоя връзка да прави номер - провери моторчето с мултицет 

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
Махни стъклото на огледалото и виж какво се случва от отдолу. Вероятно моторчето е дало фира или някой кабел ти прави мизерии 

BMDrago написа:има едни рамена на моторчето, които при напъване се откачат
...или се чупят! Ако говорим за едно и също нещо! Моето пластмасово нящо беше счупено и ми изпадна моторче от друго та го замених заедно с пластмасовите чарколяци та се оправи, е иначе беше същата работа като при колегата!
5 мнения
• Страница 1 от 1