Е46 150к.с. - неприятно явление при климатроника!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Е46 150к.с. - неприятно явление при климатроника!
Здравейте, приятели!
Едно проблемче ми лази по нервите отскоро. Пускам климатроника на отопление и какво се забелязва.. при струя, насочена през централните жалузи/тези, които духат към тялото/ не излиза топъл въздух, а студен!!! Като сменя посоката към предно стъкло струята е много топла. Към краката също. Помагайте, ако се сещате нещо! Благодаря!
Едно проблемче ми лази по нервите отскоро. Пускам климатроника на отопление и какво се забелязва.. при струя, насочена през централните жалузи/тези, които духат към тялото/ не излиза топъл въздух, а студен!!! Като сменя посоката към предно стъкло струята е много топла. Към краката също. Помагайте, ако се сещате нещо! Благодаря!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Е46 150к.с. - неприятно явление при климатроника!
nako-bako написа:Здравейте, приятели!
Еми премести я средната конзола на топло сега 100 процента ти е на сините точки премести я на червените

Егати това е 100-ната тема с този проблем в кавички.
- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
oci написа:Егати това е 100-ната тема с този проблем в кавички.
Незнам защо им отговаряш на такива теми..на мен лично ми писна

А да кажеш ,че е от вчера във форума не е

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Не е възможно човек от 14 месеца във форума да не знае за сините и червените точки???
4 мнения
• Страница 1 от 1