Въпрос за копче на ел.стъкло
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Stefan_666
-
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: F02 760Li individual
Въпрос за копче на ел.стъкло
Здравейте!
Колата е седан 11.2000г. и е с две предни ел.стъкла.
Проблема е, че копчето за ел. стъклото на шофьорската врата се счупи от едната страна(това което се бута с пръста от долу стои с две дупчици и ос между тях и едното ушенце беше счупено.).До тук добре
Обаче после идва проблема-поръчах си едно копче от морга и ми пратиха протрито в долния край
Поисках да ми пратят друго.След като го получих се зарадвах като видях, че е направено по друг начин механизма(доста масивно ми изглеждаше) с някакви ламаринки под копчето(като се разглоби се виждат).Иначе и двете копчета които получих бяха с еднакъв размер и букси.Всичко ОК, обаче разглобявам колата и гледам моето копче е 2-пъти по-дълго от долу и е с 2-редова букса (копчетата които ми пращаха бяха с едноредова).
Ако се чудите защо ви споделям всичко това сега ще ви кажа
Интересува ме знае ли някой кога се монтира 2-редовата букса, кога кочето е дълго(почти цялата дължина на лайсната) и кога късо(на половина дължината на лайсната).И кога е с здравия механизъм и кога с този с двете дупчици от страни
Проблема е, че копчето за ел. стъклото на шофьорската врата се счупи от едната страна(това което се бута с пръста от долу стои с две дупчици и ос между тях и едното ушенце беше счупено.).До тук добре

Ако се чудите защо ви споделям всичко това сега ще ви кажа

Интересува ме знае ли някой кога се монтира 2-редовата букса, кога кочето е дълго(почти цялата дължина на лайсната) и кога късо(на половина дължината на лайсната).И кога е с здравия механизъм и кога с този с двете дупчици от страни

- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
Re: Въпрос за копче на ел.стъкло
доколкото знам има няколко вида копчета....на седан-4 ел стъкла 4 копчета + 1 за закл на задните прозорци, само с предни ел.стъкла 2 копчета от ляво и от дясно, на купето е пак така само дето няма копче за закл. на задните прозорци ако са ел...с др. немога да помогна
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Въпрос за копче на ел.стъкло
Stefan_666 написа:Здравейте!
Проблема е, че копчето за ел. стъклото на шофьорската врата се счупи от едната страна(това което се бута с пръста от долу стои с две дупчици и ос между тях и едното ушенце беше счупено.).До тук добреОбаче после идва проблема-поръчах си едно копче от морга и ми пратиха протрито в долния край
Поисках да ми пратят друго.След като го получих се зарадвах като видях, че е направено по друг начин механизма(доста масивно ми изглеждаше) с някакви ламаринки под копчето(като се разглоби се виждат).Иначе и двете копчета които получих бяха с еднакъв размер и букси.Всичко ОК, обаче разглобявам колата и гледам моето копче е 2-пъти по-дълго от долу и е с 2-редова букса (копчетата които ми пращаха бяха с едноредова).
Ако се чудите защо ви споделям всичко това сега ще ви кажа![]()
Я дай 1-2 снимки

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
3 мнения
• Страница 1 от 1