Въпрос със централното закл.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 325i

Въпрос със централното закл.

Мнение от vitaliss » 01 Сеп 2011, 23:23

интересува ме кое нещо приема сигнала от дистанционното и каде се намира,има ли начин да се усили сигнала или това нещо да се искара някаде по на открито защото на моето даже и да сменя батерията понякога даже на 2 метра от колата неиска да откл. четох наскоро този номер като допреш ключа до брадичката и хваща повече и наистина е така. та някои ако може да помогне ще сам благодарен :) Другият ми въпрос е за скапаните оплатнения на прозорците....повечето казват че като са свалени не се чува това гадно пукане,обаче на мене и при свалено положение пак се чува,кое точно трябва да се смени и евентуално на какви пари са :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тъжно друга марка :(
Мечтае да кара: Пак BMW

Re: Въпрос със централното закл.

Мнение от The Edge » 01 Сеп 2011, 23:58

Ясно е, че силата на сигнала зависи от изпращача - т.е ключа. Ако искаш да запазиш концепцията за отваряне и затваряне само от него, без допълнителни дистанционни просто няма как да стане. Или поне освен феномена глава-антена :lol: , досега друго не е известно. За уплътненията има писано доста. Аз лично ползвам зимата спрей за гумени уплътн. , а лятото залагам на умекотител ( Ленор, Коколино.. вс. вършат работа, стига да ги минаваш всеки път след автомивка :mhihi: )

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: Въпрос със централното закл.

Мнение от Dimitroff » 02 Сеп 2011, 8:34

За ключа - пробвай да смениш релетата на GM модула. (има много писано по въпроса...за уплътненията - също!)

Назад към E46