Въпрос за трилъчев волан с цепнатия лъч.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Въпрос за трилъчев волан с цепнатия лъч.
Колеги пускам тази темичка със следния въпрос... още когато купих колата си мислех,да освежа волана по следния начин :
1.Да го претапицирам.
2.Да сваля и да боядисам пластмасата където се е олюпило при цепнатия лъч.
3.Да сложа мултифункция...
Обаче сложноста дойде там,че или съм се объркал или нещо не съм направил както трябва.

Ето това е воланът.

Eто тези 2 болчета развих,и пластмаската започна да се мърда..и тук идва въпроса,горната пластмаса на местото на която трябва да има бутони,и тази която е олюпена при мен където е цепнатия лъч,едно цяло ли са тези пластмаси или са отделни една от друга,защото като развих тези 2 болта както и да го гледах ми изглеждаха заедно тези две парчета,и понеже съм виждал неведнъж само пластмасата със бутоните,а и без бутони съм я виждал отделно,ако може някой по запознат от мене да сподели сега ако тръгна да си търся бутони,човека трябва да ми продаде и 2-те парчета,или само бутоните,а ако ми продаде само бутоните как да ги сложа като,при мен тези двете са слети,както и да ги дърпах ми изглеждаха едно цяло.Нека някой по запознат да каже.Благодаря
1.Да го претапицирам.
2.Да сваля и да боядисам пластмасата където се е олюпило при цепнатия лъч.
3.Да сложа мултифункция...
Обаче сложноста дойде там,че или съм се объркал или нещо не съм направил както трябва.

Ето това е воланът.

Eто тези 2 болчета развих,и пластмаската започна да се мърда..и тук идва въпроса,горната пластмаса на местото на която трябва да има бутони,и тази която е олюпена при мен където е цепнатия лъч,едно цяло ли са тези пластмаси или са отделни една от друга,защото като развих тези 2 болта както и да го гледах ми изглеждаха заедно тези две парчета,и понеже съм виждал неведнъж само пластмасата със бутоните,а и без бутони съм я виждал отделно,ако може някой по запознат от мене да сподели сега ако тръгна да си търся бутони,човека трябва да ми продаде и 2-те парчета,или само бутоните,а ако ми продаде само бутоните как да ги сложа като,при мен тези двете са слети,както и да ги дърпах ми изглеждаха едно цяло.Нека някой по запознат да каже.Благодаря
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- boXeer
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: <<Valencia,Spain >>.......... <<през лятото-Pleven,Bulgaria>>
- Кара: Е46 330D 204hp (M57N)
Re: Въпрос за трилъчев волан с цепнатия лъч.
Колега , от 2 части са.Обаче за да ги свалиш ще трябва да свалиш волана.
ето ги скритите болчета:
Ето и как се сваля волана:
тези пружини трябва да се натиснат с оверка:
ето ги скритите болчета:
Ето и как се сваля волана:
тези пружини трябва да се натиснат с оверка:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
Благодаря много колега 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Двете части се разделят, като свалиш айрбега, ще развиеш още две болтчета и ще изкараш пласмасариите като едно цяло, отзад има още две болтчета на тях, развиваш ги и пластмасите се разделят на две.
Също и 3 кабела ще трябва да си прекараш, за да ти работи мулти-то.
Също и 3 кабела ще трябва да си прекараш, за да ти работи мулти-то.
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Ето как се вади еърбега: http://www.youtube.com/watch?v=pSYCOo_revw 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Maxmadness
- ентусиаст
-
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
6 мнения
• Страница 1 от 1