Компа май си прави майтап нещо...

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Компа май си прави майтап нещо...

Мнение от MORSKIa » 19 Юли 2011, 23:53

След като рових и нищо не открих, искам да попитам за съвет какво може да се е случило с моя комп? Наложи ми се да разкача акомулатора (сваляха ми динамото) и след тази интервенция забелязвам, че компа ми се държи странно..
При тези жеги вече два дни ми показва само 27-28 градуса, губя си станциите, влизат некви турски станции, имам съмнения, че и показанието за оставащото гориво не ми коректно....
И вс. това само след разкачане на акомулатора. Интересното е, че не ми иска код, което ме навежда на мисълта, че там вече някой е пипал и май е разкодирал. Но до този момент вс. си работеше перфектно, показания, станции, температура и т.н.

Помогнете, дразни така :help:
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M Tech 2
Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2

Re: Компа май си прави майтап нещо...

Мнение от SaRsEmA » 20 Юли 2011, 8:48

Турските станции и аз ги хващам като пътувам за морето, температурата може да е от датчика за разхода незнам.А това за кода преди да запалиш е от това дето си откачал акумулатора и са се занулили и трябва да си го настроиш наново.Предполагам си със навигация и става лесно :winky: успех!

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 20 Юли 2011, 9:04

Няма логика от едно разкачане на акумулатора да стават тези неща :dunno:
Да не са пипали и друго тези майстори?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: предимно служебни кошници
Мечтае да кара: без да се ядосва
Детайли за колата: M47N

Мнение от MORSKIa » 20 Юли 2011, 21:05

Не са пипали, вярвам им, но факта си е факт...... странни неща стават с компа ми.....
Радиото всякаш си губи RDSa както си държи станцията и изведнъж я заглушават братчдите.... :censored:
днес температурата ми мина 28градуса в бургас ми показа 29, а те при всички положения бяха над 30-31.

Точно като неадекватен малко, муден, неориентиран, станциите които наново си нагласих мога да ги избирам само от таблото, от волана сканирам всички честоти и квата станция хване ми я пуска......
Затова ме навяват разни мисли, че нещо настройки си е изгубил, ама какви, как да ги оправя, къде...?
Много въпроси, а отговор нямам....помагайте ако сте имали подобен казус
Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка

Назад към E46