Нямам къси светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Нямам къси светлини
Здравейте колеги, днеска за малко да ма трепи тока
Трябваше да откача + на колата и болта ми запъна и незнам какво стана, но даде на късо..
Искри,стопен ключ и нямам къси(ксенон) светлини като равносметка...
Габаритите и дългите си светят нормално(дългите не светят с надолу ръчката, но светят на премигване)
Някакъв съвет,вероятно е изгорял някой бушон...надявам се не е изгорял нещо ксенона
Доста ми е терсене

Трябваше да откача + на колата и болта ми запъна и незнам какво стана, но даде на късо..
Искри,стопен ключ и нямам къси(ксенон) светлини като равносметка...
Габаритите и дългите си светят нормално(дългите не светят с надолу ръчката, но светят на премигване)
Някакъв съвет,вероятно е изгорял някой бушон...надявам се не е изгорял нещо ксенона

Доста ми е терсене

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: Нямам къси светлини
Колега, ти как сваляш акумулатор с работещи уреди и светлини, ясно че ще стане късо. Провери си бушоните, ако всичко е ок там е заминал ключа, защото късото е ударило него вместо бушона.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Sent from my Desire HD using Tapatalk
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
Всъщност, не съм откачал клемите на акумолатора...
откачах + от оная черната кутиика с +-чето отгоре, тъй като ми трябваше ток за ринговете на фаровете
откачах + от оная черната кутиика с +-чето отгоре, тъй като ми трябваше ток за ринговете на фаровете

- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
Нали не си откачил някой кабел от баласта на ксенона, че да си пуснеш ток за ринговете на фаровете? Ако е така определено си късметлия 

- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
Ами май да, точно това съм направил...
Между другото днес като запалих колата, отново пробвах светлините и работеха.... Явно има някаква защита, която незнам какво точно прави, но днес фаровети си работеха нормално, както от преди инцидента
На този етап темата е приключила и е за ключ, освен ако някой не може да обясни точно какво предствавлява тази защита и трябва ли да сменям нещо, по бушоните или някъде другаде при положение, че видимо няма проблем.
П.С Колега armagedon01, сложих вече очите и за сега работят добре, благодаря за отделеното внимание
Между другото днес като запалих колата, отново пробвах светлините и работеха.... Явно има някаква защита, която незнам какво точно прави, но днес фаровети си работеха нормално, както от преди инцидента

На този етап темата е приключила и е за ключ, освен ако някой не може да обясни точно какво предствавлява тази защита и трябва ли да сменям нещо, по бушоните или някъде другаде при положение, че видимо няма проблем.
П.С Колега armagedon01, сложих вече очите и за сега работят добре, благодаря за отделеното внимание

5 мнения
• Страница 1 от 1