Ппоблем с оригинално CD - не чете записвани дискове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- IvaN66
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 2.0d 99'
И при мен не чете CD-R дискове записани с Nero в аудио формат.Едва ли ще е до почистване,но ще пробвам.
- valery
- кандидат ентусиаст
-
g-powerr написа:на мен пък ми прекъсва от време на време ЦД-то и си мислех точно с такъв диск да пробвам има ли го в технополис, техномаркет,...къде?
Аз си го взех от Франция съвсем инцидентно, преди това търсих тук по техномаркет и така нататък, и не го намерих, някъде го има, но къде точно незнам, бях го оставил за по нататък да го търся.
Иначе на мен също ми прекъсва по дупките (по-големичките), ама не ми се струва да е проблем.
IvaN66 написа:И при мен не чете CD-R дискове записани с Nero в аудио формат.Едва ли ще е до почистване,но ще пробвам.
...е нали точно това беше проблема и при мен. Тогава veseling ми каза да го почистя, но нещо не бях сигурен, че ме бива по разглобяването и реших да търся диск, да пробвам пък

Ако няко мисли, че диска може да му помогне и не може да го намери (лесно) ще му услужа за 5 мин.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
гледай и колкото можеш на по-бавна скорост да ги правиш...kali_2000 написа:shaterhand написа:Записвай само на CD-R дискове и само с Nero и избирай формат 'audio", иначе не става.
Това е решението найстинаАко записваш във МР3 формат няма да ти ги чете
Само audio . Опитай ,трябва да стане !
VRPerformance
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Re: Ппоблем с оригинално CD - не чете записвани дискове
Записах си дискът и върви без проблем, обаче някой може ли да каже как се прави да ти изписва имената на песните а не "TRACK 1,2,3,4 ..."
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Колеги, стана ми интересно, имам оригинално CD в колата БМВ бизнес, но не го ползвам,купих си един USB плеър от Технополис и си го включвам в запалката на колата и си джиткам само с флашка - 4 GB /слагам си колкото си искам MP3 -ки/ и през другото време слушам радио
, не им ли мина времето на тия CD-та и касетки 

- svetlioxxx
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f25'12 2.0d'
Колеги такъв почистващ диск съм гледал в Карефур беше около 5-6лв по спомен

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Re: Re:
g-powerr написа:на мен пък ми прекъсва от време на време ЦД-то и си мислех точно с такъв диск да пробвамима ли го в технополис, техномаркет,...къде?
В Плесио има такъв диск.
Sent from my Desire HD using Tapatalk
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2