Неяснота в работата на бутоните по ключа – РАЗРЕШЕНО
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Неяснота в работата на бутоните по ключа
Относно зареждането пишат, че 30 минути каране е достатъчно, даже по-малко. Иначе колегата slitter е прав, важното е да се действа бързо, ако не става от първия път-повторение, ако няколко пъти няма успех да се търси и друга причина.
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Относно ключовете колата пали и с 5-те
а относно пробите пробвах всякак си.То не бе бързо то не бе с различни ключове най вече пробвах с ключа с който изминах предният ден 200 км. и пак така явно ще се търси причина на Есен като се прибера към Бг. Искам да благодаря на всички които се отзовах на молбата ми за помощ и ми обясниха с подробности кое как става и как трябва да се направи
Поздрави Чочо

Поздрави Чочо
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Така значи след 2-дневно четене и ровене из форуми и звънене на приятели до БГ на които съм изключително благодарен за помощта както и на колегата от форума за информацията която ми изпрати NikVanov (беше ми от доста добра полза) всичко приключи.Реших си проблема.Сега и да обясня от какво беше всичко.
Значи започвам от самото начало.Когато си закупих колата имаше няколко 2-3 проблема които не бяха болка за умиране.Единият от които беше въпросното централно заключване от бутоните на ключовете.При покупката старият собственик ми връчи 5 ключа от които 2-та са ей такива ( оградените в червено ):

И другите 3 са ей такива:

От въпросните 3 ключа се оказа че не работят и трите от където аз започнах да търся проблема.Пробвах да заредя батериите и сякаш не ставаше докато накрая разбрах че имало някаква последователност на ключовете и само за 2-та от тях третият защото е поръчван допълнително и сигурно поради тази причина не можах да го оправя. А аз в началото точно него ключ бях хванал и пробвах и пробвах и все не ставаше. По късно разбрах че е добре ако неможе да се програмира ключа да се откачи акумулатора за около 1 час.И така и направих.Дори пишеше че трябва да се съединят въпросните клеми за да рестартира селият комп на колата.В една от темите това се съветваше.И давай правя така както пише.И след това като разбрах за тази последователност на ключовете ги подкарах на ред докато разбера кой е въпросният. И в един момент централно проработи и направо ми падна камък от сърцето.Надявам се ако някой има и той нещо подобен проблем да не иска да се програмира ключа да пробва този начин и да се получи
Поздрави и благодаря на всички за препоръките
П.С.Сега остава и да си оправя и парктроника че нито писка нито нищо.Пак четене и четене но там му е майката
Значи започвам от самото начало.Когато си закупих колата имаше няколко 2-3 проблема които не бяха болка за умиране.Единият от които беше въпросното централно заключване от бутоните на ключовете.При покупката старият собственик ми връчи 5 ключа от които 2-та са ей такива ( оградените в червено ):
И другите 3 са ей такива:
От въпросните 3 ключа се оказа че не работят и трите от където аз започнах да търся проблема.Пробвах да заредя батериите и сякаш не ставаше докато накрая разбрах че имало някаква последователност на ключовете и само за 2-та от тях третият защото е поръчван допълнително и сигурно поради тази причина не можах да го оправя. А аз в началото точно него ключ бях хванал и пробвах и пробвах и все не ставаше. По късно разбрах че е добре ако неможе да се програмира ключа да се откачи акумулатора за около 1 час.И така и направих.Дори пишеше че трябва да се съединят въпросните клеми за да рестартира селият комп на колата.В една от темите това се съветваше.И давай правя така както пише.И след това като разбрах за тази последователност на ключовете ги подкарах на ред докато разбера кой е въпросният. И в един момент централно проработи и направо ми падна камък от сърцето.Надявам се ако някой има и той нещо подобен проблем да не иска да се програмира ключа да пробва този начин и да се получи

Поздрави и благодаря на всички за препоръките

П.С.Сега остава и да си оправя и парктроника че нито писка нито нищо.Пак четене и четене но там му е майката
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Колега, радвам се, че всичко се оправи. Прав сте, че в търсенето и четенето е истината. Колите ни са разнищени и разчастени за 13 години ползване почти до край, така че малко дефекти са останали неизяснени.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2