Стойка за телефон и нейното премахване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Стойка за телефон и нейното премахване
Здравейте колеги!
Някой от вас знае ли как да премахна това животно?

Моите виждания са, че трябва да сваля 2те предни лайсни, съответно тази пред пасажера и централната. След това под централната лайсна мисля, че има 2 болтчета, които крепят навигацията - развивам ги и я свалям. Ето, тук би трябвало да е това нещо, което грози хубавата колица. До тук добре, обаче другата част (тази със жицата) не се намира там и не знам какво да правя. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Също такa - това оригинална стойка за телефон ли е и може ли на нейно място да се постави примерно iPhone, а не Nokia-та, която уж е била там?
Благодаря Ви предварително.
Някой от вас знае ли как да премахна това животно?

Моите виждания са, че трябва да сваля 2те предни лайсни, съответно тази пред пасажера и централната. След това под централната лайсна мисля, че има 2 болтчета, които крепят навигацията - развивам ги и я свалям. Ето, тук би трябвало да е това нещо, което грози хубавата колица. До тук добре, обаче другата част (тази със жицата) не се намира там и не знам какво да правя. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Също такa - това оригинална стойка за телефон ли е и може ли на нейно място да се постави примерно iPhone, а не Nokia-та, която уж е била там?
Благодаря Ви предварително.
Последна промяна dhany на 09 Юли 2011, 22:20, променена общо 1 път
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Стойка за телефон и нейното премахване
Не е оригинална със сигурност, ама как се маха 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Напълно оригинално си е и аз го имам и до скоро и аз се чудех как да го махна ама пък си намерих готина стойчица за телефона и сега си го ползвам 

- dhany
- кандидат ентусиаст
-
И при мен това се обмисля, като вариант, но повече ми се иска да го разкарам. Е, все пак какъв е твоят телефон и зарежда ли се докато стои на стойката? 

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Ами тя мойта дойде без телефона само това коженото беше там и аз отидох от магазин за телефони и си взех една пластмасова стойка за телефон и я нагодих върху това коженото чудо
и сега съм 6 като патувам жсм-а спи на стойката 

няма невъзможни неща
вадиш климатроника, махаш конзолата с пепелника и орязваш всички стърчащи кабели изпод таблото
мен лично не би ме радвало, но може да му намериш някакво приложение както казват колегите
вадиш климатроника, махаш конзолата с пепелника и орязваш всички стърчащи кабели изпод таблото
мен лично не би ме радвало, но може да му намериш някакво приложение както казват колегите
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
Така ще бъде! Просто ми трябваше малко ентусиазъм може би... 

7 мнения
• Страница 1 от 1