Запитване за "тунинг" фарове за е46..
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Запитване за "тунинг" фарове за е46..
Колеги, интересува ме дали някой е виждал монтирани такива фарове: http://img17.allegroimg.pl/photos/400x3 ... 12115858_1 ? Стоят ли добре, отзиви как светят и като цяло дали си заслужават?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Запитване за "тунинг" фарове за е46..
Да ти кажа колега аз съм виждал и то скоро беше, не ми хареса прилича на пернишки тунинг, но това е мое мнение, всичко е въпрос на вкус, за осветеност немога да ти кажа. Любопитно ми е каква им е цената на тези фарове? 

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Колега защо се занимаваш с глупости
,стига с тея селски тунинги ( не се обиждай) тва да не е гоУф,пижУо и всекви шукаритетни тапотии на пътя с кристалните боклуци.
Какво им е тунинг-ското на тези,че са цели ли или имат никви смешни рингчета?Ако искаш тоолкова много такъв изглед,вземи си има колеги които продават,фарове с ринговете и бели мигачи,и си свиркай и се радвай.
Нищо лично

Какво им е тунинг-ското на тези,че са цели ли или имат никви смешни рингчета?Ако искаш тоолкова много такъв изглед,вземи си има колеги които продават,фарове с ринговете и бели мигачи,и си свиркай и се радвай.
Нищо лично

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Не наказвай така колата, моля те...
iv4o9999 написа:Да ти кажа колега аз съм виждал и то скоро беше, не ми хареса прилича на пернишки тунинг, но това е мое мнение, всичко е въпрос на вкус, за осветеност немога да ти кажа. Любопитно ми е каква им е цената на тези фарове?
Благодаря ти за мнението колега и на мен ми се виждат пернишки, обаче на снимката неможех да преценя реално големината на ринговете, явно са грозни наистина.. Именно в цената е уловката 220лв. са..

jbankov написа:Имат ли предпазно стъкло отпред?
Мисля, че имат, но щом колегата ги е виждал и ги определя като "пернишки тунинг" значи са с твърде малки рингове и придават кичаджииски вид, а аз не се стремя към такъв

7 мнения
• Страница 1 от 1