Климатик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Климатик
Здравейте колеги, вчера реших да допълня климатика, все пак лято идва и всичко беше ок. Половин час след като я напълних тръгнах да излизам и реших да я тествам и пуснах климата на 16.00С и тръгнах след време обаче колата започна ту да включва компресора ту да го изключва и това през няколко секунди, като се появи някакъв лек стържещ звук при включването на компресора а оборотите започнаха да играят доста падаха на може би 700 и се качваха на около 1000 и малко. Като спрях отворих капака и се загледах, като пуснеш климатика на 16 започва да работи компресора в един момент спира и започва да включва и изключва за по 2 секунди. Нямаше звук на стържене, но нормално ли е. 

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: Климатик
благодаря за темата колега , но при мен когато пусна климатика на максимум перката отпред се включва и духа много силно и самата перка се чува и усеща че духа здраво, ако съм спрял въху прах или нещо такова около колата не се седи от вдигнатата прах. Интересен факт е че пластмасовите задкрилки са затворени и издуханият въздух пада надолу пред мотора а не към него, вероятно за да на го обдухва с топъл въздух. при мен проблема, акое проблем че се включва и изключва компресора през 2 секунди буквално
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Re: Климатик
търси колегата "oci"
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет