ABS, ASC, и индикатора за ручната ми светят, помагаите!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- babbilqn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i Е46 2000
колеги 6е пробвам това да видиме дали 6е има ефект
благодаря за суветите
благодаря за суветите
/// BMW е КоЛаТа БлОнДиНкА е ЖеНаТа ///
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колега писал съм подробно в DIY темата точно за тези три лампи и за датчиците на ABS-a, хвърли един поглед може да ти е от полза 

имах същия проблем.и ходих в БМВ Варна.там се оказа 4е е механичната част на АБС блока.смених го и се оправи.но светеше само АСЦ-то.после светнаха всичките както ти казваш и от време на време ми огася ръчната и се оправя.и като ми натегнаха ръчната сеоправи и досега не се е появявало.и си мисля че е датчика за ръчната.но ако ти свети само АСЦ ще е АБС блока.другото обаче е че в сервиза на БМВ Варна гледат вече през пръсти.казват ми едни работи а то познай.надуват гималко нещата.затова отиди и на друг сервиз и сравни.ще ти отнеме 20 лв.
- valery
- кандидат ентусиаст
-
kiko™ написа:Колега писал съм подробно в DIY темата точно за тези три лампи и за датчиците на ABS-a, хвърли един поглед може да ти е от полза Wink

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Аман от лампи до гуша ми дойде,и на мен са ми светвали тия,лампата за маслото не е угасвала от 4 -ри месеца газзззз и толкоз туи бмв бе , танк 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re:
Rundev написа:Аман от лампи до гуша ми дойде,и на мен са ми светвали тия,лампата за маслото не е угасвала от 4 -ри месеца газзззз и толкоз туи бмв бе , танк

Тая лампа на маслото и мен ме мори,ама докато знам че има масло и че за 10к км,не съм долял и 100 грама ,всичко е на 6

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Re:
Rundev написа:Аман от лампи до гуша ми дойде,и на мен са ми светвали тия,лампата за маслото не е угасвала от 4 -ри месеца газзззз и толкоз туи бмв бе , танк

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2