Моля за малко помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- Milen83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530д
Моля за малко помощ
Здравей те , колеги става въпрос за дебитомер . Ходих на диагностика в м-кар поради играенето на обороти на празен ход , там ми каза диагностика че дебитомера е заминал и на ниските обороти не мери правилно и от там проблема оборотите , на живите данни като му пусна теста показваше 0,43 v а програмата го дава да е от 0,6 - 1,6 v . Така след известно време каране на колата така аз реших да си поръчам оригинален дебитоемер от м - кар , след като пристигна сложихме го на колата като го отвориха пред мен и го видях че е чисто нов закачихме е на компютъра и какво да видим пак дава и новия същото напрежение 0,44V , направихме адаптация и всичко както го пише по книга за смяна на дебитомер . Проблема с оборотите до някаква степен изчезна но не напълно .....
От М - кар ми казаха че трябва да покарам няколко киометри за да се адаптира , но мен ме притеснява че чисто нов дебитомер да ниско напрежение ......
Според вас каде е проблема , благодаря предварително на отговорилите .
От М - кар ми казаха че трябва да покарам няколко киометри за да се адаптира , но мен ме притеснява че чисто нов дебитомер да ниско напрежение ......
Според вас каде е проблема , благодаря предварително на отговорилите .
1 мнение
• Страница 1 от 1