Заключване при движение, но...

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330xi
Мечтае да кара: F25 X3 35i

Заключване при движение, но...

Мнение от slavyan5 » 10 Май 2011, 11:06

Здравейте, имам един малко странен въпрос.

Става въпрос за е46 фейслифт. Знам, че може да се програмира да се заключва като вдигне скорост от 8 км/ч. Обаче искам да попитам за една подробност. Карам едно служебно Фиатче, и то се заключва на 20км/ч, но разликата е, че в момента, който спра и отворя шофьорската врата всички врати си се отключват, после като вдигна пак 20, пак се заключват. При БМВ-то поне, за сега докато си го заключвам отвътре ръчно, забелязах, че е малко досадно. Понеже като тръгна да отварям моята врата първия път не става, само се вдига резето и се отваря от втория, и като слеза и отида да взема нещо от багажника и се сещам, че той пък още е заключен и трябва да се връщам отвътре да натискам копчето. Това с автоматичното заключване е полезна екстра в България, да не ми отвори някой врата или багажник, докато съм на светофара, но ако се превръща в ежедневна досада ще ме дразни.

Въпроса ми е - може ли при заключена кола, в момента, който дръпна лостчето да отворя шофьорската врата, всичките да се отключват?
Изображение --- Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... ;)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: Заключване при движение, но...

Мнение от Dimitroff » 10 Май 2011, 17:11

Не.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330xi
Мечтае да кара: F25 X3 35i

Re: Заключване при движение, но...

Мнение от slavyan5 » 10 Май 2011, 19:08

Dimitroff написа:Не.

Язък.
Изображение --- Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... ;)

Назад към E46