Въпрос за вдлъбната задна врата

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е60

Re: Въпрос за вдлъбната задна врата

Мнение от kraiso » 03 Май 2011, 11:35

натисни ламарината от вътрешна страна и ще се изпъне (дефект обаче 100% остава-само кит!)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 03 Май 2011, 14:54

vavilon написа:Калника и прага се оправят, спокойно :yes: Не спомена стъклото дали се сваля? Като разглобиш вратата, погледни дясната релса по която се движи стъклото! Че точно в тази зона е най натисната вратат :( Ако е добър бояджията няма да си личи нищо. Без значение дали е друга врата или не. Това е ламарина не и се коркай...

Стъклото си работи перфектно, вчера го гледах.
Ще видя днес да разглобя вратата, само да не завали, че като се прибирах сега имаше облаци.
А днес се замислих, че в Бг наистина по-добре могат да я оправят, защото опитът им е много по-голям, все пак малко хора карат нови коли, докато ако я закарам тука, може и да гледат като индианци и да ми кажат "смени всичко".
Аз като знам тука немците как ги мързи да правят каквото и да е... Онзи ден сглобявах един шкаф от Икея на шефа, което е елементарно, но те предпочитат да дадат на някой 40-50 евро и да им го направят.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от PREDATOR_318is » 03 Май 2011, 15:59

То не че на българина не му се иска и той да не пипа просто няма лев да е така :) .
Като се прибереш в България отиди на свесен майстор и ще стане "сите оргинале".
Последна промяна PREDATOR_318is на 04 Май 2011, 14:35, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 03 Май 2011, 19:10

Махнах кората, отлепих малката сива кора от една страна и си вкарах ръката и натиснах ламарината и наистина се оправи, но разбира се малкото ръбче си остана, но поне не е толкова изкривена сега и даже като е мръсна колата трябва да се загледаш от близо, че да забележиш че е вдлъбната.
Кората много лесно се сваля, аз за първи път правя тая интервенция, даже е забавно. Много бих искал да разбирам повече от тези неща по колата, щях по цял ден да седя да се занимавам.
Та така, в Бг ще се прави, мерси много за съветите колеги :yes:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 04 Май 2011, 21:05

И последно нещо, някой знае ли от коя друга кола освен седан фейс е46 мога да взема черната пластмасова лайстна на задната врата от външната страна където е, щото се е счупила малко и тя???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 04 Май 2011, 23:12

makaveli316 написа:И последно нещо, някой знае ли от коя друга кола освен седан фейс е46 мога да взема черната пластмасова лайстна на задната врата от външната страна където е, щото се е счупила малко и тя???

Ми от преди феса седан, комби и след фейса седан и комби. Варианти много :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 05 Май 2011, 8:43

Next написа:
makaveli316 написа:И последно нещо, някой знае ли от коя друга кола освен седан фейс е46 мога да взема черната пластмасова лайстна на задната врата от външната страна където е, щото се е счупила малко и тя???

Ми от преди феса седан, комби и след фейса седан и комби. Варианти много :winky:

Изображение

Предишна

Назад към E46