Загасна ми 2 пъти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Загасна ми 2 пъти
Здравейте приятели , преди да се вкарам и аз в големият филм да споделя какво се случи. 320д 136 кончета , карам си аз и изведнъж светка лампичката на ръчната и на АБС , колата загасва и на таблото светка червена лампа на акумулатора и на маслото. Въртя първи път не пали. Оставих я 2 мин въртя и от раз всичко по старо му. След малко пак си карам и пак ШОК гасне колата светка лампичка на АБС , ръчна и като спра червени лампи на маслото и акумулатора. После пак запали и се прибрах в нас и се чуда на какво може да се дължи това. Не съм зареждал скоро така че едва ли е нафта. Помпата съм я ремонтирал преди 15к км с нов елблок , така че и нея я махам като вариант. Възможно ли е да няма масло ?? Оставих я сега да истине и ще ходя после да проверявам но не искам да се филмирам 

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: Загасна ми 2 пъти
ceno83 написа:Здравейте приятели , преди да се вкарам и аз в големият филм да споделя какво се случи. 320д 136 кончета , карам си аз и изведнъж светка лампичката на ръчната и на АБС , колата загасва и на таблото светка червена лампа на акумулатора и на маслото. Въртя първи път не пали. Оставих я 2 мин въртя и от раз всичко по старо му. След малко пак си карам и пак ШОК гасне колата светка лампичка на АБС , ръчна и като спра червени лампи на маслото и акумулатора. После пак запали и се прибрах в нас и се чуда на какво може да се дължи това. Не съм зареждал скоро така че едва ли е нафта. Помпата съм я ремонтирал преди 15к км с нов елблок , така че и нея я махам като вариант. Възможно ли е да няма масло ?? Оставих я сега да истине и ще ходя после да проверявам но не искам да се филмирам
Колега съвсем нормално е когато автомобила загасне да светнат лампите за масло и акумулатор.....същото е се едно си дал на контакт ....така че търси другаде проблема,същото се отнася и за другите лампи...когато колата загасне тя се едно е на контакт за това ти и светват повечето лампи. Успех

2 мнения
• Страница 1 от 1