Загасна ми 2 пъти

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Загасна ми 2 пъти

Мнение от ceno83 » 30 Апр 2011, 11:29

Здравейте приятели , преди да се вкарам и аз в големият филм да споделя какво се случи. 320д 136 кончета , карам си аз и изведнъж светка лампичката на ръчната и на АБС , колата загасва и на таблото светка червена лампа на акумулатора и на маслото. Въртя първи път не пали. Оставих я 2 мин въртя и от раз всичко по старо му. След малко пак си карам и пак ШОК гасне колата светка лампичка на АБС , ръчна и като спра червени лампи на маслото и акумулатора. После пак запали и се прибрах в нас и се чуда на какво може да се дължи това. Не съм зареждал скоро така че едва ли е нафта. Помпата съм я ремонтирал преди 15к км с нов елблок , така че и нея я махам като вариант. Възможно ли е да няма масло ?? Оставих я сега да истине и ще ходя после да проверявам но не искам да се филмирам :(
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335i n55
Мечтае да кара: Това, което кара;)
Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j

Re: Загасна ми 2 пъти

Мнение от choio » 30 Апр 2011, 11:55

ceno83 написа:Здравейте приятели , преди да се вкарам и аз в големият филм да споделя какво се случи. 320д 136 кончета , карам си аз и изведнъж светка лампичката на ръчната и на АБС , колата загасва и на таблото светка червена лампа на акумулатора и на маслото. Въртя първи път не пали. Оставих я 2 мин въртя и от раз всичко по старо му. След малко пак си карам и пак ШОК гасне колата светка лампичка на АБС , ръчна и като спра червени лампи на маслото и акумулатора. После пак запали и се прибрах в нас и се чуда на какво може да се дължи това. Не съм зареждал скоро така че едва ли е нафта. Помпата съм я ремонтирал преди 15к км с нов елблок , така че и нея я махам като вариант. Възможно ли е да няма масло ?? Оставих я сега да истине и ще ходя после да проверявам но не искам да се филмирам :(

Колега съвсем нормално е когато автомобила загасне да светнат лампите за масло и акумулатор.....същото е се едно си дал на контакт ....така че търси другаде проблема,същото се отнася и за другите лампи...когато колата загасне тя се едно е на контакт за това ти и светват повечето лампи. Успех :yes:

Назад към E46