к&н филтри
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: к&н филтри
Аз съм с панелен КН , който всъщност си е жив конусен филтър , тъй като заводския е цилиндър. Става въпрос за Е46 143 к.с.
От около 9 месеца карам с такъв филтър. Веджъж съм го прал.
Разлика в звук или вървеж не съм усетил.
От около 9 месеца карам с такъв филтър. Веджъж съм го прал.
Разлика в звук или вървеж не съм усетил.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
май е цял кит?
ти колко предлагаш да е 2.50?
В тоя форум има хора с доста по-малки от 3к заплати набили доста повече от 250 лв в колите си ...
с две думи WTF
пп. не държа да ми отговаряш
ти колко предлагаш да е 2.50?
В тоя форум има хора с доста по-малки от 3к заплати набили доста повече от 250 лв в колите си ...
с две думи WTF

пп. не държа да ми отговаряш

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
добре сега един окончателен отговор на моя въпрос ако може, понеже от темата нещата са 50/50.... променя ли се звука на двигателя с панелен спортен филтър или не? или иначе казано на моята кола ще се промени ли или не?

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
имам следния опит със спортен филтър (панелен). колата е голф 4 1.8Т, филтърът е JR. на дино стенд с този филтър и без катализатор колата показа 156 коня на мотора. т.е. има подобрение. въпросът е, че никога не може да се усети когато караш. най-хубавото на тия филтри е, че забравяш за смяната на всеки 8000 км (или кой, както си го сменя).
промяна в звука има най-вече с конусен спортен филтър. но там има голяма вероятност да няма подобрение във върежа. филтърът е отворен тип и ако не е изолиран добре ще смучи доволно количество топъл въздух от мотора.
промяна в звука има най-вече с конусен спортен филтър. но там има голяма вероятност да няма подобрение във върежа. филтърът е отворен тип и ако не е изолиран добре ще смучи доволно количество топъл въздух от мотора.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Панелен спортен филтър К&N монтиран на Е46 320д 150кс. ЗВУКА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ИЗОБЩО,мотора работи една идея по-добре но нищо повече 

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
На съседа печката след слагането на K&N филтър вече звучи дрезгаво като гласа на Дългия Джон Силвър...

Si non confectus, non reficiat.
- ojobojo
- Потребител
-
- Кара: Е46 / 320i
Слагал съм K&N на ХОНДА 1.6 двувалка: Преди тръгваше осезаемо от 3++ хиляди оборота, с K&N филтъра тръгна от 2++ хил. оборота, разликата бе огромна. Става дума за конусен филтър, звукът стана боботещ в ниските и като на форсиран мотоциклет във високите.
Исках да сложа на 320и, но някъде четох, че след време се повреждал датчика, който мери въздуха /не съм сигурен как се наричаше точно
/ Някой има ли впечатления?
Исках да сложа на 320и, но някъде четох, че след време се повреждал датчика, който мери въздуха /не съм сигурен как се наричаше точно

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4