Покупка на турбо компресор 320d 150hp
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Покупка на турбо компресор 320d 150hp
Колеги намерих това в братска Германия:
http://cgi.ebay.de/Turbo-BMW-3-X3-E46-E ... eile_Zubeh
Всичко изглежда добре в обявата на човека. Та днес се разбра, че ми трябва нова турбина за моето 320d 150hp. Бих искал да разбера, на какви пари може да се намери новичка турбина в БГ (тъничко). И какво ще кажете за тази обява? Има ли някакви специфични неща при покупка на новичко турбо (фирми, година на производство и т. н.)
Всичко изглежда добре в обявата на човека. Та днес се разбра, че ми трябва нова турбина за моето 320d 150hp. Бих искал да разбера, на какви пари може да се намери новичка турбина в БГ (тъничко). И какво ще кажете за тази обява? Има ли някакви специфични неща при покупка на новичко турбо (фирми, година на производство и т. н.)
Re: Покупка на турбо компресор 320d 150hp
lyu_records написа:Колеги намерих това в братска Германия:
Колега, турбината от обявата не е нова, а рециклирана. Плащат се и още 80 евро към цената, които си получаваш когато им изпратиш твоята.
Нова е примерно тая http://cgi.ebay.de/Garrett-Turbolader-BMW-320d-E46-110kW-NEU-/140346694835?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item20ad509cb3
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
А аз разбрах че е нова но им изпращаш старата и вземат депозит 80 евра докато им дадеш твоята. Добре де аз видях купища обяви на цена 499 евра дето пише че са нови или се бъркам?
Но се оказва че си прав!!!
Някой да спомене ако е купувал от бг новичка колко пари излиза и стара рециклирана вече може ли пак да се рециклира?
Но се оказва че си прав!!!

Някой да спомене ако е купувал от бг новичка колко пари излиза и стара рециклирана вече може ли пак да се рециклира?
Последна промяна lyu_records на 14 Апр 2011, 21:15, променена общо 1 път
тоя немски еbay направо си е тъмна индия
Едва поръчах една емблема - щракал съм като ненормален където ми падне
Може би колегата знае немски и е наясно с нещата. При всички положения тази цена е направо нереална за такава турбина. По-добре прегледай обявите с някой с добър немски

Може би колегата знае немски и е наясно с нещата. При всички положения тази цена е направо нереална за такава турбина. По-добре прегледай обявите с някой с добър немски
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
© написа:тоя немски еbay направо си е тъмна индияЕдва поръчах една емблема - щракал съм като ненормален където ми падне
![]()
Така и направих и колегата е прав!!! Аз за английски ОК, нямам ядове но с тоя немски не знам какво става. А трябва да купувам турбина, че моята здаде багажа, некЪф ужаз НекЪф АД

Всички на цена 400-500 евро в немския ибей са рециклирани.
П.С. Справям се с немския (завършил съм висшето си образование в Германия).
Колега, ако мога да помогна с нещо, питай. 
П.С. Справям се с немския (завършил съм висшето си образование в Германия).

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
dimodi написа:Всички на цена 400-500 евро в немския ибей са рециклирани.
П.С. Справям се с немския (завършил съм висшето си образование в Германия).Колега, ако мога да помогна с нещо, питай.
Супер колега

Проблема при мен е че моята вече е рециклирана един път и от тук на сетне, ако я рециклирам пак е въпрос на проба грешка, което не е оферта, знам че около 400лв е рециклирането. Та някакво не ми се дават пари за рециклиране и после още един път за нова.

Колега, ето тази е нова с 2 години гаранция и без да ти искат старата http://cgi.ebay.de/TURBOLADER-BMW-320D-E46-X3-2-0TD-110KW-150PS-01-NEU-/270732962978?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3f08f12ca2
15 евро са пощенските разходи до България. Само че не е Garrett, а Überkraft, което за мен лично е непозната марка.
15 евро са пощенските разходи до България. Само че не е Garrett, а Überkraft, което за мен лично е непозната марка.

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
© написа:Колко време изкара рециклираната?
Ми турбината е купувана 2008г и е рециклирана 2009, не от мен, аз купих колата 2010 юни внос от Италия. И от както съм я взел имаше проблеми с вървенето в ниските обороти, та оказа се на 100% че е от турбо компресора, та сега търся нов.
- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
Аз си смених наскоро турбината с нова,още не съм я карал колата, не знам как ще е
.Колега,цените и в Германия и тука са кажи-речи едни и същи,само в Дару са по -скъпи-2600(луда работа).От 1800-1900 надолу няма да намериш или нещо няма да е в ред.Внимавай много да не те наредят с някоя рециклирана(като нови изглеждат ,за който за сефте вижда турбина).Варианта за по-малко пари е някой, който ползва отстъпки да ти направи услуга.Успех.

From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
zoti написа:Аз си смених наскоро турбината с нова,още не съм я карал колата, не знам как ще е.Колега,цените и в Германия и тука са кажи-речи едни и същи,само в Дару са по -скъпи-2600(луда работа).От 1800-1900 надолу няма да намериш или нещо няма да е в ред.Внимавай много да не те наредят с някоя рециклирана(като нови изглеждат ,за който за сефте вижда турбина).Варианта за по-малко пари е някой, който ползва отстъпки да ти направи услуга.Успех.
Колега би ли споделил колко излезе точно твоята и от къде си я купил
- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
Ами от познат на един познаат на мой познат,който ползва отстъпки от Германия
Ако знаех с какво се захващам, щях да си я взема от тука ...както и да е всичко свърши и си имам обеца на ухото пари напред да не давам.1600 лв ми излезе,колега.Сигурно може и по-надолу,щом тоя мошеник се нави на толкова 

From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
- lyu_records
- младши ентусиаст
-
zoti написа:Ами от познат на един познаат на мой познат,който ползва отстъпки от ГерманияАко знаех с какво се захващам, щях да си я взема от тука ...както и да е всичко свърши и си имам обеца на ухото пари напред да не давам.1600 лв ми излезе,колега.Сигурно може и по-надолу,щом тоя мошеник се нави на толкова
Аз имам един агент в БГ от който купувам части с цени доста на долу и той ползва някаква отстъпка, но въпроса е човек да си свери часовника. На дали ще я взема от него на тая цена но ще видим утре ще пиша за каква цена съм я намерил.
14 мнения
• Страница 1 от 1