Какви фланци?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Какви фланци?

Ето я колицата. сложих и 17-ки но отзад ми се виждат много прибрани. някой да каже как стоят нещата с фланците колко мм трябва да бъдат и дали има смисъл от тях? може ли само отзад да се сложат или трябва и на 4те колела? от къде може да се къпят и какви са цените

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Какви фланци?
Предполагам че 15мм отзад ще ти свършат работа.Всичко е много субективно,зависи ти колко искаш и колко позволява калника.Не е задължително и на 4-те колела.Цените също варират много от цени на стругар до фирмите,които ги правят.
Мой съвет търси или втора ръка истински или си купи нови такива.Задължително от алуминий.
Цената средно е около 50-60лв.на фланец
Мой съвет търси или втора ръка истински или си купи нови такива.Задължително от алуминий.
Цената средно е около 50-60лв.на фланец
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Питаш дали има смисъл - Аз лично не намирам никакъв. Да слага фланци на 17ките да я "разкрачваш"
само от козметична гледна точка ... и така си е екстра 

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
И аз съм за,но ако окачването е по-ниско,защото като се изнесат джантите веждите на калниците изпъкват адски много.Аз съм се наканил да сложа 20мм предни и 30 задни.Относно закупуване в нета прочетох за Маргел та тия дни ще хода да разпитам.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Аз съм със 17-ки и фланците са ми 16мм. Визията се промрня към по добро, но трябват качествени фланци и 20 по дълги болта.Относно фланеца, задължително с фиксиращ централен отвор. За препоръчване е да са маркови за да караш спокойно.
Цената разбира се варира и е въпрос на късмет. Аз ги намерих сравнително ефтино 70 евро за 4 фланеца и 20 болта.
Ако след слагането на фланците подпира във веждите,както стана при мен, две 18 милиметрови подложки на пружините които струват 10лв/двете и всичко е ок. Хубавото е че не се надига колата,а става по твърда и не позволява да слезе веждата толкова ниско че да подпре.
Цената разбира се варира и е въпрос на късмет. Аз ги намерих сравнително ефтино 70 евро за 4 фланеца и 20 болта.
Ако след слагането на фланците подпира във веждите,както стана при мен, две 18 милиметрови подложки на пружините които струват 10лв/двете и всичко е ок. Хубавото е че не се надига колата,а става по твърда и не позволява да слезе веждата толкова ниско че да подпре.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
защо са ви фланци ами не си намерите по-широки джанти? един бартер и сте готови......според мен фланците дори и оригинални, не са съвсем на 100% да им се довериш, особено по българските пътища...

ros1977 написа:Аз съм със 17-ки и фланците са ми 16мм. Визията се промрня към по добро, но трябват качествени фланци и 20 по дълги болта.Относно фланеца, задължително с фиксиращ централен отвор. За препоръчване е да са маркови за да караш спокойно.
Пусни снимки да видим как стоят с такъв размер фланци и кажи какво ти е ЕТ-то на джантите? Аз мислех отзад да сложа 20мм отпред 15мм???
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Doggy написа:ros1977 написа:Аз съм със 17-ки и фланците са ми 16мм. Визията се промрня към по добро, но трябват качествени фланци и 20 по дълги болта.Относно фланеца, задължително с фиксиращ централен отвор. За препоръчване е да са маркови за да караш спокойно.
Пусни снимки да видим как стоят с такъв размер фланци и кажи какво ти е ЕТ-то на джантите? Аз мислех отзад да сложа 20мм отпред 15мм???
Ето тук
http://veson.snimka.bg/automobiles/1-na ... 0.22916253
една прясна снимка от националнния събор на Е46 тази година на Априлци. Джантите са Стилинг 68 ако не се лъжа( тези които слагат на М2 пакета) и са 8J отпред и 8,5J отзад.
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Супер и аз съм с такива джанти и искам същия ефект.Занчи си сложил по 16мм на страна общо 32? 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Аз съм с ЕТ20 и колата изглежда доста по -добре визуално.
ПП Не опират в калниците.
ПП Не опират в калниците.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

11 мнения
• Страница 1 от 1