Проблем с палене
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с палене
Колеги днес един приятел се оплака че колата му не пали (320д фейса) отидох пробвах да запаля но не върти изобщо, замерихме акумулатора 12.4 волта. Пробвахме все пак да му дадем ток и пак същата работа не иска. закачих я на дис и вижте какви грешки излезнаха 

и тук не се вижда но даваше и грешка "injection pump fault .... " нещо такова .
някакви идеи от какво може да е ?

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Проблем с палене
MuTaJlaKo написа:Колеги днес един приятел се оплака че колата му не пали (320д фейса) отидох пробвах да запаля но не върти изобщо, замерихме акумулатора 12.4 волта. Пробвахме все пак да му дадем ток и пак същата работа не иска. закачих я на дис и вижте какви грешки излезнаха
Като дава на контакт,чува ли се помпата под задната седалка...тая грешка "injection pump fault" бие към горивна помпа

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Тикнете я ..... може да е глътнала въздух. Или стартера..... въобще ли не върти стартера
въобще ... даже не се чува и щтракване все едно въртиш ключа в позиция 1 
PS. също и когато пробвах да видя грешки през инпата на много места ми казваше че не може да се свърже , а на ДИС като исках да излезна от диагностиката ми искаше някакъв номер да въвеждам Chassis number или нещо такова

PS. също и когато пробвах да видя грешки през инпата на много места ми казваше че не може да се свърже , а на ДИС като исках да излезна от диагностиката ми искаше някакъв номер да въвеждам Chassis number или нещо такова

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
MuTaJlaKo написа:въобще ... даже не се чува и щтракване все едно въртиш ключа в позиция 1
Колега проблема ти е в стартера!По често се получава от захабени четки на стартера

и аз в началото се замислих за стартер но преди не му е правило проблем със паленето, а изведнъж да сдаде багажа малко странно ми се стори, повече ме съмнява помпа или нещо по електрониката, защото и често му правело проблем заключването и отключването на врати багажник и т.н 

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
MuTaJlaKo написа:и аз в началото се замислих за стартер но преди не му е правило проблем със паленето, а изведнъж да сдаде багажа малко странно ми се стори, повече ме съмнява помпа или нещо по електрониката, защото и често му правело проблем заключването и отключването на врати багажник и т.н
И при мен го имаше същия проблем и го направи без никакви признаци!Ето и темата която съм пуснал!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... F&start=15А проблема му със откючването и заключването е от батерията на ключа!

а защо му излизат толкова много грешки, и малко ламерски въпрос но как се трият грешките с дис, защото в началото като окрие грешките и нали са долу и има DELETE само че е прозрачно и не може да се натисне, да не би да трябва после както съм ги снимал от там да има някаква схема 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
MuTaJlaKo написа:никой не казва
Я хвърли един поглед на това : http://www.motodok.com/Documentation/Fi ... ooting.pdf
Отделно мисля,че се триеха в главното меню...но да не те излъжа

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
11 мнения
• Страница 1 от 1