Аварийките се пускат сами
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Аварийките се пускат сами
Колеги,
Няколко пъти вече ми се случва да си намирам коалта сутрин и да и мигат аварийките. Човека от магазина дето е в блока ми каза че забелязвал сутрин е така от нищото да се пускат. Нито човек около колата нито нищо и се пускат. Няма звук от алармата. Много странно. Имате ли идея?
Няколко пъти вече ми се случва да си намирам коалта сутрин и да и мигат аварийките. Човека от магазина дето е в блока ми каза че забелязвал сутрин е така от нищото да се пускат. Нито човек около колата нито нищо и се пускат. Няма звук от алармата. Много странно. Имате ли идея?
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Аварийките се пускат сами
Здравей Колега,
аз имах малък проблем с алармата и по същия начин си намирах колата с пуснати авариини мигачи. По незнайни причини беше минала на някакъв тих режим само със светлинна сигнализация. Накрая се оказа че е прекъсвача,който реагира при отваряне на предния капак(мястото където на стария модел стои акомулатора отпред).
Пробвай да откачиш буксата за ден два,и ако не се включват пак мигачите значи там е проблема.
Поздрави!!!
аз имах малък проблем с алармата и по същия начин си намирах колата с пуснати авариини мигачи. По незнайни причини беше минала на някакъв тих режим само със светлинна сигнализация. Накрая се оказа че е прекъсвача,който реагира при отваряне на предния капак(мястото където на стария модел стои акомулатора отпред).
Пробвай да откачиш буксата за ден два,и ако не се включват пак мигачите значи там е проблема.
Поздрави!!!
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
Здрасти колега,
При мен акумолаора е от пред и съм се ръчкал около него но не съм виждал някакъв прекъсвач там. Точно в това отделение ли е?
При мен акумолаора е от пред и съм се ръчкал около него но не съм виждал някакъв прекъсвач там. Точно в това отделение ли е?
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
shalashaska написа::OT: колеги аз го имам същия проблем пускам си алармата и съседите след това звънят забравил си си аварийните докато слезна те спрат,гледам тъпо викам базикат ли ме отключих заклю4их и пак така ка4их се горе излезнах на терасата и викам чакай да видя и найстина от самосебе си се пускат бях пускал такава тема преди но никой не ми даде отговор тогава това с прекъсвача не съм го правил?даже не го знам изобщо тоя прекъсвач ако може малко повече инфо за него и някой ако се е сблъсквал с тоя проблем !
Колега, мнението ти изобщо не е off topic ами си е баш за мойта тема. Някой ако верно знае нека каже, моля.
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
И аз така, само да не се наложи с колегата да си спиме от вън до колите за да следиме 

- lyu_records
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото си иска
- Детайли за колата: Обикновенно много бърза
Аз съм имал същия проблем.
1. Погледнах си бутона под капака (беше си наред) после го елиминирах за една нощ
2. Изключих за една нощ и ударния датчик.
3. Обемните датчици също изключвах за една нощ.
4. Елиминирах и кабелите за плафоните от самата аларма.
И все си пищеше
Алармата беше модулна (активираше се от фабричния ключ. С тази аларма си закупих колата, беше слагана някъде из Италия, самата тя си беше италианска. Заключвам си колата и първите няколко часа няма ядове и после като захванеше да пищи цяла нощ
Та смених си алармата с друга и нямам ядове вече, само че е ужасно грозно, защото съм с още едно дистанционно и самата аларма не е вързана като хората, но поне вече не пищи когато си иска. Даже си сложих от старите обемни датчици които хващат щом и някой се мотае около прозорците на колата защото бях обиран.
Бе ужас е!
1. Погледнах си бутона под капака (беше си наред) после го елиминирах за една нощ
2. Изключих за една нощ и ударния датчик.
3. Обемните датчици също изключвах за една нощ.
4. Елиминирах и кабелите за плафоните от самата аларма.
И все си пищеше

Алармата беше модулна (активираше се от фабричния ключ. С тази аларма си закупих колата, беше слагана някъде из Италия, самата тя си беше италианска. Заключвам си колата и първите няколко часа няма ядове и после като захванеше да пищи цяла нощ

Та смених си алармата с друга и нямам ядове вече, само че е ужасно грозно, защото съм с още едно дистанционно и самата аларма не е вързана като хората, но поне вече не пищи когато си иска. Даже си сложих от старите обемни датчици които хващат щом и някой се мотае около прозорците на колата защото бях обиран.

Бе ужас е!
10 мнения
• Страница 1 от 1