Колеги помагайте !!! монтаж на HARMAN/KARDON***

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Re: Колеги помагате !!! монтаж на HARMAN/KARDON***

Мнение от Amatior4o » 20 Фев 2011, 17:15

narcosan написа:
Amatior4o написа:
narcosan написа:
frizzante написа::
:OT:

Нищо не е рязано колега просто си правиш дървена кора по формата на облегалките (от хубаво и меко дърво),после я тапицираш в желания от теб цвят!!Аз ползвах отвора за ски сака мисля че всички би трябвало да имат ски сак или бъркам :roll: :roll: :roll: Колега ти нямаш ли ски сак ????

Аз нямам ски сак и точно затова питах. Аз имам цяла ламарина отзад зад седалката. Доколкото видях има няколко точкови заварки които я държат, но да те питам пробва ли със суб-буфер в багажника или директно прикрепи баса към ски сака. Чудя се дали да си купувам суб-буфер или да направя като тебе дирекно само бас.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Re: Колеги помагате !!! монтаж на HARMAN/KARDON***

Мнение от narcosan » 20 Фев 2011, 20:26

Amatior4o написа:
narcosan написа:
Amatior4o написа:
narcosan написа:
frizzante написа::
:OT:

Нищо не е рязано колега просто си правиш дървена кора по формата на облегалките (от хубаво и меко дърво),после я тапицираш в желания от теб цвят!!Аз ползвах отвора за ски сака мисля че всички би трябвало да имат ски сак или бъркам :roll: :roll: :roll: Колега ти нямаш ли ски сак ????

Аз нямам ски сак и точно затова питах. Аз имам цяла ламарина отзад зад седалката. Доколкото видях има няколко точкови заварки които я държат, но да те питам пробва ли със суб-буфер в багажника или директно прикрепи баса към ски сака. Чудя се дали да си купувам суб-буфер или да направя като тебе дирекно само бас.

Колега имаш ЛС !извинявам се за :OT:

Предишна

Назад към E46