ключ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

ключ

Мнение от sandyto5 » 07 Ное 2009, 20:13

Колеги помагайте- колата е 320д 136к.с мислех си, 4е имам изгорели свещи ,но след като я закарах да ги сменят ми казаха 4е не са свещи ,а проблема бил механи4ен явно и горивото падало. Понякога пали лесно ,понякога не и май няма зна4ение колко е загряла . 4удя се какво толкова може да става ,а проблема да е механи4ен..??? Не6то не уплътнява явно, незнам и аз ,а ина4е си върви мн добре .....мерси предварително

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: ключ

Мнение от Dimitroff » 14 Фев 2011, 21:08

Сега последно...да помагаме или да заключва? :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ток
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от nik4o_83 » 14 Фев 2011, 22:34

sandyto5 написа:Колеги помагайте- колата е 320д 136к.с мислех си, 4е имам изгорели свещи ,но след като я закарах да ги сменят ми казаха 4е не са свещи ,а проблема бил механи4ен явно и горивото падало. Понякога пали лесно ,понякога не и май няма зна4ение колко е загряла . 4удя се какво толкова може да става ,а проблема да е механи4ен..??? Не6то не уплътнява явно, незнам и аз ,а ина4е си върви мн добре .....мерси предварително

Лилиии...чудя се откъде да почна...
Та по проблема ти - ...трее да питам батко - той има като твойто.
....звъннах - каза да си гледам работата.. :conf: ...Ебаси брата!!!
Тва твойто няма разгадаване - горивото падало...важното е да не изтече от някъде. Да седи в резервоара, пък кво като пада...
И дай по-добро описание докато не са те почнали :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 15 Фев 2011, 1:04

Много си е добро обяснението, какво??? Начи, според мене треа да се провери държача на горивото и съответно уплътнителя. Ако уплътнителя е сдал багажа, държача нема как да го задържа и за това пада горивото. За това са ти казали хората, че е механичен проблема. Свали уплътнителя и го огледай отвсякъде, опипай го добре да не е омекнал от някоя страна и от там да пропуска от време на време. Потърси втора употреба, ама по принцип върват заедно с държача, ама ако го намериш на добра цена, взимай!

Назад към E46