Нов член на БМВ

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 330D

Нов член на БМВ

Мнение от vhristev » 01 Фев 2011, 1:13

Здравейте колеги,

Тези дни станах собственик на едно черно BMW 330D 2002г. автоматик и съм мн доволен (тези дни ще кача снимки ,че още не съм го снимал) .

Преди карах само хонди бях малко спортна натура та исках малко да набримча и БМВто ето малко снимки на стария звяр.
Изображение
Изображение
Изображение

Та по документи колата се води 192 коня ,но доколкото четах моята кола е 330D двигател M57 30D (184 коня )поне това гледам по години и се чудя къде да го видя тоя номер на двигателя.
Интересувам се ,защото искам да и сложа ЧИП и искам да попрочета преди това ,защото ще гледам нещо което да и дигне конете ,но същевременно да не претоварва мотора до безобразие .

Ако някой знае човек в София който се занимава с това и си разбира от работата с удоволствие ще го посета.

Разбрах ,че съм с mk3 компютър и тия дни си пренастроий един v32 firmware и ще гледам да го ъпгрейдна с мой си splash screen доколкото разбрах след v22 на mk3 няма кои знае какви подобрения.

Мисля да взема един GROM ,защото старата кола си бях с музика с ipod поддръжка и си беше супер.Вече видях темата на колегите в София които са и представители и мисля да ги посетя.

Мерси на всички отзовали се
Целувай сега ръка ,защото после ще целуваш ГЪЗ
"Вуйчо ми"

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: Нов член на БМВ

Мнение от Dimitroff » 01 Фев 2011, 11:38

Здравей и честито.
Темата за нови собственици на Е46 е тази:
viewtopic.php?f=34&t=211791

Назад към E46