Решетка за парктроник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Решетка за парктроник
Колеги знаете ли колко вида решетки за задната броня с дупки за парктроник има, защото някаде из форума бях гледал че май са няколко вида, а в realoem ми излиза само една ?
- samuil_m3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: sl 63 amg black series
Re: Решетка за парктроник
MuTaJlaKo написа:Колеги знаете ли колко вида решетки за задната броня с дупки за парктроник има, защото някаде из форума бях гледал че май са няколко вида, а в realoem ми излиза само една ?
предполагам питаш за е46 но за купе седан или комби

- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Ако си с обикновенна броня, това е номера на лайстната с дупки за PDC 51128195333 няма друга 

Мерси, и само да попитам за да се сложи парк на тази лайсна пак ли трябва да се маха бронята или ще стане и без да се сваля ?
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
Не се сваля бронята, лайстната е гъвкава само я издърпваш.
Да, сега попаднах на една тема където един колега е обяснил че може да се прекарат кабелите през черната дупка до акумулатора и не е нужно сваляне на бронята 

Я кажете удобно място за гонга, преди мислех да е накъде до волана но много играчка ще е да го прекарам до там и сега се чудя дали да не го захвана за кората до тонколоните 

- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
То колега ти си имаш гонг (като си оставиш фаровете пуснати и изгасиш колата и извадиш ключа и почва да ти пищи). Просто трябва жиците от гонга дето е на парктроника да ги отрежеш и да си ги вържеш на твоя гонг (или поне така си мисля аз). Намира се на кората под волана.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
MuTaJlaKo написа:Я кажете удобно място за гонга, преди мислех да е накъде до волана но много играчка ще е да го прекарам до там и сега се чудя дали да не го захвана за кората до тонколоните
има такива безжични парктроници т.е гонга не се свърза с централката и са много удобни не опъваш кабели от багажника до гонга ако още не си купил парктроник по добре потърси такъв по скъп е от жичния с 10-15 лв но си спестяваш кабелите и разглобяването за да прекараш инсталацията.
10 мнения
• Страница 1 от 1