Колеги посъветвайте ме относно една марка бели мигачи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Колеги посъветвайте ме относно една марка бели мигачи
S7 написа:И аз съм За кристалния
+1 ще стене по близо до фабричното така

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Взимай и двата. Кеф ти е открояване с кристалките, кеф ти е сливане на екстериора с другите мигачлета
След време може да ти се смени настроението, а мигачите се сменят за секунди... 

то и оригиналните са три вида, в зависимост от фаровете и другите мигачи ... и за черна кола е по-добре с черния кант 

- StelllsKi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i m43
- Мечтае да кара: X6 --- ----
Хахаха нали,това със смените ми хареса а си имам и жълти,но с тях я гледам вече половин година.Днес ги пробвах и двата вида с кристалните е убииствена слива се с фара много е приятно за окото,но самата изработка е отвратителна точно на него.И все пак ги купих и двата вида.Незнам при купето каква е разликата но тези от снимките пасват и двата на моята кола.Сега обаче идва другия въпрос мигачите на калниците,стоповете пак ли с този цвят трябва да са.Адски ми се иска да си взема стопове с мигача по средата на който бялото отделение завършва при светлините за задната.Ще пречи ли ако стоповете са чисто бели а не такива затъмнени като мигачите отпред,за мигачите отстрани ще намеря пак такива затъмнени като предните.Какво мислите?
- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
Добре си се ориентирал,колега за стоповете с белия "кант" по средата и страничните мигачи...Не мисля,че ще има някакъв проблем или пък ще е смешно..дори и да не уцелиш точно ньоанса на бялото
Така,че взимай без да се плашиш
P.S. В английският eBay има толкова много и различни мигачи,стопове,фарове(гледам само за е36,но предполагам,че и за е46 ще има),че направо ми се събраха очите...фарове с жълти стъкла,жълти халогени 1000 вида,опушени мигачи и стопове от леко до черно... направо се замаях

P.S. В английският eBay има толкова много и различни мигачи,стопове,фарове(гледам само за е36,но предполагам,че и за е46 ще има),че направо ми се събраха очите...фарове с жълти стъкла,жълти халогени 1000 вида,опушени мигачи и стопове от леко до черно... направо се замаях

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2