Колеги , не знам вече какви мерки да взема!!!Моля за акъл

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Re: Колеги , не знам вече какви мерки да взема!!!Моля за акъл

Мнение от armagedon01 » 19 Ное 2010, 13:04

Според мен, който и да се опитва да ти отвори колата е пълен аматьор /наркоманчета, келешчета/ поради простата причина, че когато си заключиш колата с копчето на ключа, тя не може да се отвори отвътре от ръчката, т.е дори и да свалят или изкъртят малкото прозорче, няма как да влязат от там , така че остава варианта да чупят някое от стъклата ама алармата ще се задейства /все пак за по сигурно сложи едни обемни датчици по 30 -50 лв са/! Лично и на мен са ми кривили същия панал на задната врата, заведох щета и и ми смениха въпросния панел. Неприятно е да се занимаваш, но е по добре отколкото да тряснеш някой боклук в главата било то с пушка или винкел и после ти да изгориш.
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 19 Ное 2010, 15:33

Един съвет от мен: като оставяте колата винаги заключвайте волана. Като е заключен се отключва по-трудно дори и от специалист. Малко забавяне може да е фатално за джамбаза.
Колегата, Spawn, да вземе да си сложи едно скрито ключе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Мнение от Rundev » 19 Ное 2010, 20:33

Drum написа:Това ми мирише на наркоманска работа (само те са толкова малоумни и нагли щото са зависими) и най-вероятно искат да отмъкнат въпросния дисплей, за да го продадат за 10 лв примерно (миналата зима разбиха стъклото на баща ми за да отворят багажника и да ми отмъкнат един куфар с гащи, чорапи и книги) . Само не ми е ясно как не са ти играли едно паве и на твоята до сега ами 3 пъти се мъчат с отвертка. Едва ли профита ще искат да крадат 10 годишно БМВ при това с вече 3 неуспешни опита.

Според мен също, най-добрият вариант е - викай мобилната група към застрахователя си, те имат канали и обикновено знаят в кой квартал какви отрепки се подвизават, ако не разбират от дума ще ги поступат малкои те така...
Успех !

Ужас :censored: :censored: :censored: :censored: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: Маминката им гладна да...е....

Колега,ако искаха този дисплей щяха да счупят стъклото и да го грабнат.За да разбиват отзад на толкова необичайно място,значи искат да нанесът минимум щети и да я задигнат цялата.Така мисля аз.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 19 Ное 2010, 23:17

знам ли какво да те посъветвам... търси гараж или смени мястото на паркиране. С наркоманчетата с физическа саморазправа нищо няма да излезе. Най-много да ти запалят колата след време. Отмъщението би било сладко, но за кратко.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ZHP Limited Rare Edition 303 hp
Мечтае да кара: ...вече го кара :)

Мнение от Spawn » 20 Ное 2010, 13:40

armagedon01 написа:/все пак за по сигурно сложи едни обемни датчици по 30 -50 лв са/

С пейджър алармата имам директно шоков датчик, колега, който улавя сега почти всякаква вибрация.

bmw325tds написа:Колегата, Spawn, да вземе да си сложи едно скрито ключе.

Не разбрах колега, какво ключе ?

fozio написа:Колега къде точно на 6'ти живееш ако не е тайна понеже покрай нас има 2-3 гаража под наем ?

Точно до у-ще "Петър Берон", има едно футболно малко игрище с изкуствена трева точно на булеварда - продълговата кооперация до него.И паркирам колата точно в уличката в началото на самия булевард.Като е сложа там и почти никога няма проблем.Но ако са ми заели мястото и я оставя малко по-навътре в уличката става проблема - не знам защо, като че ли знаят ,че не мога да я видя.
И аз така разсъждавам, че ако исках да крадат нещо отвътре, директно щяха да счупят прозореца дърпят и бягат.А щом така пипливо си играят - обмислят нещо по сериозно.Тия дни дебна всяка вечер до към 02 и чат-пат слизам долу да се повъртя да се огледам ама няма никой.Пък и пейджъра не бипка.Ще видим, дано са се отказали - щото ми писна от това напрежение :banghea: , а и напоследък все сънувам, че ми крадат колата да му еба м....а.... :ranting: :ranting: :ranting: :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Колъо
Мечтае да кара: Е46 М3 CSL
Детайли за колата: lowrider

Мнение от fozio » 20 Ное 2010, 15:32

Е далечко си аз съм до семинарията и има няколко свободни гаража тука
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 22 Дек 2010, 2:20

Мисля че една ключмаса ще помогне много в защита на колата, баща ми на 1 кола има ключмаса, и стана така че аз натиснах копчето случайно. И после като тръгнах да паля акумулатори сменях, бутахме какво ли не, и не можа да запали колицата голям цирк стана та и на монтьор я карах и тои не можа да оправи това и накрая сами се сетих за нея и като врътнах си запали от 1–вия път. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 22 Дек 2010, 14:38

armagedon01 написа:Според мен, който и да се опитва да ти отвори колата е пълен аматьор /наркоманчета, келешчета/ поради простата причина, че когато си заключиш колата с копчето на ключа, тя не може да се отвори отвътре от ръчката

да именно :yes:
мисля, че това е така нареченото двойно заключване, то при Е36 го има още

bmw325tds написа:Един съвет от мен: като оставяте колата винаги заключвайте волана. Като е заключен се отключва по-трудно дори и от специалист. Малко забавяне може да е фатално за джамбаза.

тва също е много вярно, а също така го пише като препоръка в наръчника за 3та серия :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 22 Дек 2010, 17:46

bmw325tds написа:Един съвет от мен: като оставяте колата винаги заключвайте волана. Като е заключен се отключва по-трудно дори и от специалист. Малко забавяне може да е фатално за джамбаза.

тва също е много вярно, а също така го пише като препоръка в наръчника за 3та серия :winky:[/quote]

Добре де той волана и да не е заключен при опит да се завие няма ли да се заключи ? :dunno:
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М57
Мечтае да кара: E31

Мнение от BlackManz » 24 Дек 2010, 3:42

armagedon01 написа:Добре де той волана и да не е заключен при опит да се завие няма ли да се заключи ? :dunno:

Ще се заключи ако преди това не ти цакат ключалката :angel:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kokakabana » 25 Дек 2010, 18:56

то и ние сме си виновни тези неща дето ги крадът боклуците кой ги купува пак ние и даже се кефим колко ефтино сме ги взели. трябва да пуснем една тема на кой какво каде само предложили и може да почнем да си разпознаваме нещата.

Потребител
Аватар
Кара: Е46

Мнение от B_I_G » 25 Дек 2010, 23:12

Споко колега т'ва е наркоманска работа, ако искат да я вземат ще ти играят една меча лапа и си чао. Разпитай наркосите от квартала къде с малко бой къде с добра дума и ще ги надушиш, за жалост във всеки квартал си има по една група дето си бръмчи на тези работи. :yes:

Предишна

Назад към E46