смяна на волан?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- petarv
- кандидат ентусиаст
-
смяна на волан?
Здравейте,
предлагат ми Е46 2000 г. бензин 2.8 двигател не е 4х4 сички екстри и т.н. първоначално ми искат 6500 но това ще подлежи на коментар. Виждам такива 2.0 двигател на такива пари с ляв волан.
Та въпроса ми е за смяната на волана, цената горе долу и дали може да има някакви проблеми и несъответствия при смяната?
Може ли да се кара постоянно с англиискте номера? данъка на общината май няма да се дължи...
мерси предварително на всички отзовали се
предлагат ми Е46 2000 г. бензин 2.8 двигател не е 4х4 сички екстри и т.н. първоначално ми искат 6500 но това ще подлежи на коментар. Виждам такива 2.0 двигател на такива пари с ляв волан.
Та въпроса ми е за смяната на волана, цената горе долу и дали може да има някакви проблеми и несъответствия при смяната?
Може ли да се кара постоянно с англиискте номера? данъка на общината май няма да се дължи...
мерси предварително на всички отзовали се
живей живота си и карай BMW
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: смяна на волан?
Един познат му взеха 2500 лв в Пловдив за прехвърлянето на волана,нямаше проблеми след това а и 2.8 е добро попадение 

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
Re: смяна на волан?
Смяната е елемнтарна и процедурата не е повече от 1700 лева с труда и частите.Ако искат повече се мъчат да те обуят 

4 мнения
• Страница 1 от 1