има ли тройник бмв 320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
Re: има ли тройник бмв 320д
мерси колега за помо6та оба4е при мен май 6те е радиатора на парното 6тото само с пуснато парно губя антифриз и понеже бил на кофти место майсторите не искат да се занимават. 

- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
riki_ написа:мерси колега за помо6та оба4е при мен май 6те е радиатора на парното 6тото само с пуснато парно губя антифриз и понеже бил на кофти место майсторите не искат да се занимават.
Колега,
много антифирз ли ти губи, че като гледам и мойта е почнала по малко да губи и ще трябва да се търси.
- riki_
- кандидат ентусиаст
-
еми губи колега за 1000км един литар карах с пуснато парно през цялото време.ако не е парното нямам проблеми с антифриза
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
А като смени двойника смени ли и с него гумичката му номер 6. На мен ми изпускаше от гумичката на термостата беше се стопила и я смених и се оправи. Трудно го хванах защото сълзеше от там и се спускаше надолу по блока и се изпаряваше. След това без да искам мръднах един датчик на радиатора явно е за температурата на антифрза намира се долу в ляво има идна тръба влиза в радиатора. И от него О-пръстена му беше стар и от там сълзеше, но не го продават отделно и намотах малко меден тел отдолу и след това сложих гумичката и сега всичко е 6 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2