Детонации в гърнето при каране на газ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Детонации в гърнето при каране на газ?
kokoshkaa написа:Значи....
Смених си гърнето с ново от Крафт. Смених си ламбда сондата с нова Бош (сега работи).
Ходих при газаджията и ми донастрой газовата (кажа че е била богата сместа, намали я).
И въпреки всички тези неща, детонациите на газ пак ги има, когато изпреварвам и натоваря колата и после отнема от газта. Незнам какво друго да правя, дайте предложения (свещите ги сменях лятото - Бош четриполюсни) Кабелите ли са проблема, как се проверяват и въобще проблема в запалването ли е. Има ли връзка с времето на запалване и как се коригира?
Явно в гърнето отива неизгоряла смес и там се запалва, но от какво и защо го прави само на газ?
A смени ли гарнитурата на изпускателния колектор при двигателя? По-скоро провери ли откъде от там идва точно гадния звук! Много голяма е вероятността, както ти казах, да е точно там мястото, където се получват детонацийте, именно защото ми се струва, че е отворено!? Трябваше да го демонтирате в крафт, за да се види дали не е спукал колектора! Помниш, че се чуваше гадно ясно на свободен ход! И кажи как е сега разхода? Има ли промяна?
- kokoshkaa
- Потребител
-
- Кара: e46 319i - 1998
Питах ги изрично виждат ли проблем около колекторите и те ми казаха, че нямало проблем. Мисля че разхода е с около 2-3 литра по малък, след смяната на сондата.
Тук е момента да благодаря на колегата slitter за помощта. Беше страшна работа
Жорка газаджиите ми казаха, че съм луд как може да си помисля че те са срязали кабелите и че много съжалявали че са се занимавали с мене и ме отсвириха по-най брутален начин, та се наложи да ходя за настройка при други.
Някой може ли да сподели гърменето може ли да има нещо общо с Принудителния празен ход и това, че при връщане на газта не се спира подаването на газ. Това възможна причина ли е!
Тук е момента да благодаря на колегата slitter за помощта. Беше страшна работа

Жорка газаджиите ми казаха, че съм луд как може да си помисля че те са срязали кабелите и че много съжалявали че са се занимавали с мене и ме отсвириха по-най брутален начин, та се наложи да ходя за настройка при други.
Някой може ли да сподели гърменето може ли да има нещо общо с Принудителния празен ход и това, че при връщане на газта не се спира подаването на газ. Това възможна причина ли е!
Брейййй, много обидчиви тия бе! Са ако бех на твое място, щех да притичам до Агенцията за защита на потребителите, че са те върнали и щех мамицата да им ...! Най-малкото газовата без пари щеше да ми излезе! Кой ще им поддържа гаранционната уредба сега!? Направо са дали гаранция франция! Може и да не са те срязали кабелите, ама не си и ти! Кво се обиждат! Те да не са ти гаджета, та да се обиждат! Тва е бизнес! Кво обиждане!? Тя колата треска, пука - на тех им дреме на газа! Направо са си те! Аз не виждам кой малоумник би срязал кабелите на сонда! Обикновено го праат баш газаджийте! И кабелите им на газовата помниш минаваха точно от там, където беше срязано! Ебати нещастниците! Недоказуемо е това, но е доказуемо, че са те изгонили брутално! Направо си ги гласи, ако питаш мене!
А колкото до детонацийте си мисля, че си е баш от гарнитурата на колектора! Ако искаш мини някой ден пак да се ослушаме и да помислиме, не така да гадаеме по форума! Няма кой да се изкаже адекватно, без да е видял и чул за кво става въпрос!
А колкото до детонацийте си мисля, че си е баш от гарнитурата на колектора! Ако искаш мини някой ден пак да се ослушаме и да помислиме, не така да гадаеме по форума! Няма кой да се изкаже адекватно, без да е видял и чул за кво става въпрос!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2