Проблем с тоците
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Проблем с тоците
Вчера колицата ми направи номер….тръгвам си вечерта към нас- пускам фаровете и почва да примигват едни такива…..както си карам и изведнъж за част от секундата все едно се спират и пак се пускат- после си светят нормално до след една минута, когато прави същия номер….започна диска да прескача….викам си ебаси! Спирам пред нас- гледам ейджълсите пулсират, отварям вратата- отгоре плафона и той също свети с пулсираща светлина. Това при запален мотор! Гася мотора- паля отново- от проблема ни вест ни кост! Паля- гася няколко пъти- нищо! Днес сутринта- пак няма проблем….
Имате ли представа на какво може да се дължи? Моите подозрения са към алтернатора- ила хлабав ремък, или износени четки или реле-регулатор (не знам дали Е46-цата има таковма чудо)
Имате ли представа на какво може да се дължи? Моите подозрения са към алтернатора- ила хлабав ремък, или износени четки или реле-регулатор (не знам дали Е46-цата има таковма чудо)
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- angelical222
- Потребител
-
Re: Проблем с тоците
Колега виж дали има маса към диодната платка
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....а къде е дадена на маса диодната платка? като е даден целия корпус на алтернатра на маса към мотора не означава ли това автоматично, че трябва да има маса и към диода?
my mods:
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Колега на мен ми го прави същият проблем,имам чувството 4е като сложих ксенона и там уж някви си специални крушки на габарита да не давало гре6ка на компуатара уж..почна цялата мизерия и на мен същото го прави с диска даже незнам на някой друг случвало ли му се е запалвам колата пускам габарит,фарове и цялото ми табло сичките стрелки вибрират до побъркване за 1-2 сек и се оправят..някой има ли идея от какво може да е найстина..

4 мнения
• Страница 1 от 1