Отлепя ми се ласната на лявата врата! Помощ!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- neiko12345
- Потребител
-
Отлепя ми се ласната на лявата врата! Помощ!
Отлепя ми се лайсната на лявата врата по средата . Някакъв съвет с какво да я залепя?
Re: Отлепя ми се ласната на лявата врата! Помощ!
ей като почнете да пишете теми от рода на "ПОМОЩ" и все някви с по 1 мнение....със силикон я залепи,щифтчета си купи,елементарна работа чак да се регистрираш и тема да пускаш....двигателя ли блокира,човек ли умря незнам...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Споко бре
- човека има проблем и пита. Затова сме тука
Наистина може да залепиш лайстната със силикон, или да я свалиш цялата, да видиш какви и колко щипки ти трябват и да си купиш такива.

Наистина може да залепиш лайстната със силикон, или да я свалиш цялата, да видиш какви и колко щипки ти трябват и да си купиш такива.
Si non confectus, non reficiat.
Значи,не се ядосвам на самата тема,всеки има различни познания и затова питаме,но като го видя това "ПОМОЩ" в заглавието с големи букви и т.н.... и после четеш лайсната се разлепила,чистачката ми не чисти,то само чукни в Търси Помощ,и прочети няколко теми,повечето са... айде да не казвам...
- Ivakis Solo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 320D
- Мечтае да кара: Ford Mustang GT500 Shelby 1969
Сладур1 написа:..."ПОМОЩ" в заглавието с големи букви и т.н.... и после четеш лайсната се разлепила,чистачката ми не чисти...
Човека не е написал каква кола кара, ако е дал 30 бона за кола и от тази лайсна ще му се дореве.

6 мнения
• Страница 1 от 1