Картерни
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Картерни
ОК вече разбрах
мащабите явно са различни от това което си представях

мащабите явно са различни от това което си представях

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
kokakabana написа:- за колегата дето не е разбрал за потника (докато сменян въздушен филтър с цилиндрична форма майстора си е бърсъл рацете с стар потник и е паднал в филтъра) след стариране на машината турбината го засмукала). случая беше преди около 3 години и незнам дали пазя снимките. ако ги открия щеги качя струва си да се види.
Според мен единственото нещо, което си струва да споделиш е къде точно се намира този сервиз...да го заобикаляме

- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
kokakabana написа:освен ако в картените газове има накави твърди предмети, знамли стружки , чакъл, пясък. и те трябва да преминат иначе през задънения филтъ. та ако ми слледиш мисълта излиза че с нов филтър полесно ще се скапи турбото защото новия има по добра пропускливост
Колеги,послушайте колегата КОКАТА!!!В никакъв,ама в никакъв случай НЕ сменяйте филтри,защото(подчертавам) новите филтри имат по-голяма пропускливост и могат да пропуснат -камъни,чакъл,комплект потник и долни гащи на майстора и други предмети които могат да ви увредят турбото и т.н.Ако е само потника на майстора(както е писал по-горе) или некой друг клапан нямате грижи,освен в случай ако в потника няма някой гаечен ключ,но от 22-ка на горе,по-малките ги мелим без проблем.Така че смело и безотговорно напред,а пък аз да се е*а у будалата,толкова години да хвърлям по една торба пари за филтри,тцъ,тцъ,тцъ

п.п.Колега,смени разказвача на къси разкази.Този е от ловно-рибарския съюз колега!
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Аз пък ви съветвам да не сменяте никакви филтри да не засмуче някой дюшек 

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4