Температура на маслото
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Температура на маслото
100 пъти съм гледал скрите функции на таблото и до сега никъде не съм видял температурата на маслото да я пише там! Температурата на антифриза да, ама за маслото... ако вие знаете къде я пише на таблото моля да напишете коя функция номер е точно! За мен също ще е интересно...! Ма йок! 

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
Горе-долу моментът, в който остава да свети само последния от жълтите светодиоди на оборотомера температурата се вдига от 50-те градуса. При нормално каране в града и околна температура към 15-20'С държи към 75-80 градуса. Лятото в големите жеги и в задръствания стигаше и към 100. На дълъг път се крепи около 85. При яко настъпване също се качва бързо, но и бързо пада като върнеш газта.
В това клипче може да се види какво става при раздаване на газ на уволнение - за 30-ина секунди в лютеницата температурата се вдига от 85-90' до 100+. При продължително дрифтене предполагам и доста по-нагоре ще се качи, но колко точно - нямам представа. Още не съм по тази част
В това клипче може да се види какво става при раздаване на газ на уволнение - за 30-ина секунди в лютеницата температурата се вдига от 85-90' до 100+. При продължително дрифтене предполагам и доста по-нагоре ще се качи, но колко точно - нямам представа. Още не съм по тази част

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
rve написа:Горе-долу моментът, в който остава да свети само последния от жълтите светодиоди на оборотомера температурата се вдига от 50-те градуса. При нормално каране в града и околна температура към 15-20'С държи към 75-80 градуса. Лятото в големите жеги и в задръствания стигаше и към 100. На дълъг път се крепи около 85. При яко настъпване също се качва бързо, но и бързо пада като върнеш газта.
Мерси колега за отговора

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2