Лип спойлер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nikolai_CooL
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Лип спойлер
Колеги извинявам се за спам-а , ама искам да попитам този лип спойлер от какво е изработен и добра ли му е цената в зависимост от качеството като го гледате , защото и аз искам да си купя ?
http://eftini.com/lip-spoiler-bmw-e46-2 ... th=12_1048 Благодаря предварително.

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Колега то си пише
.Относно качеството няма да се счупи примерно зимно време при удър + оригиналана лепенка от представител на марката няма да имаш проблем и малко по-евтин може да го намериш от колега в раздел продава.
Изработени от уретан, гъвкав материал между пластмаса и гума

мда...първо приятел си взе от evtini.com капачки за джантите на мерцедес,звъннаха му,пита колко е диаметъра,толкова ли е,да такъв,пратиха му ги и не станаха
втора колега във форума ги продава същите и аз от него си взех за 45 лв...ти си прави сам сметката.а и тука е технически раздел,не тунинг все пак.Ако някой от модераторите чете,скоро се регистрирах във VW клуба,първите 5 мнения се одобряват от модератор и тогава се пускат,няма да е лошо да им "откраднем идеята" 

- Nikolai_CooL
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
- Мечтае да кара: Е46 М3
Благодаря ви колеги . А как се закрепва ? със силикон ли ? , и може ли да ми дадете линк към тема в която продават , че нещо немога да се справя , или към човек който продава 

със силикон или оригиналната лепенка, която си поръчваш по номер на БМВ от Дару, Камор и т.н.
струва 10-15лв.
ето ги търговците във форума viewforum.php?f=63
може да си избереш
струва 10-15лв.
ето ги търговците във форума viewforum.php?f=63
може да си избереш
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4