Избор между 330xi vs 330xd
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- Trustworthy
- Потребител
-
Избор между 330xi vs 330xd
Здравейте,
В недалечно бъдеще ми предстои (надявам се
) покупка на бмв Е46 (2002-2003г.). Принципно съм фен на дизел, а задължително условие ми е да е 4х4. Тъй като не минавам много километри на година (около 10-12к км годишно, даже няма и толкова), а и съм наясно с разходите по поддръжката на дизели - турбина, горивна система, съединител, маховик, демпферна шайба и прочие
, все повече се двуумя м/у бензина и дизела, та бих искал да попитам за мнение относно евентуалната разлика основно в ПОДДРЪЖКАТА между бензиновия и дизеловия трилитров. Разлики в разхода, рева на мотора, динамиката и т.н. не са толкова важни в случая 
Наясно съм, че питането ми е малко абсурдно, но все повече ми се затвърждава мнението, че поддържката на колата е от решаващо значение в избора ми.
Благодаря предварително.
В недалечно бъдеще ми предстои (надявам се

Наясно съм, че питането ми е малко абсурдно, но все повече ми се затвърждава мнението, че поддържката на колата е от решаващо значение в избора ми.
Благодаря предварително.
146 1.9 JTD
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Избор между 330xi vs 330xd
Здравей.
Можеш да зададеш въпросите си в тази тема, но най-напре я прочети - на повечето от тях ще намериш отговор в нея.
viewtopic.php?f=34&t=144992&start=735
Можеш да зададеш въпросите си в тази тема, но най-напре я прочети - на повечето от тях ще намериш отговор в нея.
viewtopic.php?f=34&t=144992&start=735
2 мнения
• Страница 1 от 1