Огромен проблем

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320D
Мечтае да кара: Квото кара
Детайли за колата: В багажника са :)

Re: Огромен проблем

Мнение от m.vatev » 23 Авг 2010, 1:41

То и на дядо астрата(92') палеше зимата с две свещи. Обаче ми става много интересно колко разбирачи има по форума. Съжалявам за спама по темата на колегата с проблема( намери си свестни майстори и не ги сменяй!!! ), ама да спорите дали ти трябват подгряващи свещи или не е пълна тъпотия! Щом са там значи трябват, не са за окраса(ако са изгорели обаче само за това стават!). В упътването пише: докато не изгасне датчика за подгряващите свещи да не се пали ! а от скромния ми опит той светва винаги! без значение дали съм на слънце, в хладилника или в гаража. Предлагам на модераторите да направят тема Post-Fighting и там да се спори по каквито и да е теми, а когато се пише по проблема да се пише по проблема! Сигурен съм че ще е доста креативна P-F-a.

PS. Нищо лично към никой от форума! Просто знам какво е да провериш форума, да видиш че има ново мнение по проблема ти, с трепереща ръка да го отвориш и да се окаже че е само бълвоч!
Изображение

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 23 Авг 2010, 6:58

Tо релето за подгрева не включва след 6 градуса.... така че има няма все не бачкат

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Авг 2010, 7:53

KO3AP написа:Като ви слушам не знам какво да си мисля. Какви свещи какви 5 лева бе хора. :kuku: Вие знаете ли при колко градуса свещите започват да подгряват??? Ако не знаете вземете и прочетете нещо, че да се научите. За да се изразява компетентно мнение е необходимо да има и малк ознания за нещата, а не да говорим наизуст. Колкото до колата всичко вече е наред. Проблема бе открит и отстранен.

Какъв беше проблема и как беше отстранен?

ентусиаст
Аватар
Кара: с кеф...
Мечтае да кара: МИГ29
Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.

Мнение от katronski_br » 23 Авг 2010, 14:30

при мен симптомите при паленето (или по точно непаленето) бяха същите и се оказаха свещи и реленце. след смяната им всичко е наред, говоря от опит, а не на изуст, нещо което ми се случи на мен лично и за това говоря,- за да се опитам да помогна на колегата а не за да се заяждам с ''разбирачите'' търсещи с кого да се заяждат.
в крайна сметка какво се оказа???
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 23 Авг 2010, 16:09

© написа:
KO3AP написа:Като ви слушам не знам какво да си мисля. Какви свещи какви 5 лева бе хора. :kuku: Вие знаете ли при колко градуса свещите започват да подгряват??? Ако не знаете вземете и прочетете нещо, че да се научите. За да се изразява компетентно мнение е необходимо да има и малк ознания за нещата, а не да говорим наизуст. Колкото до колата всичко вече е наред. Проблема бе открит и отстранен.

Какъв беше проблема и как беше отстранен?

абе немога да разбера хора с по 3 мнения във форума хем искат да им помогнат, хем и много знаят и поучават :clap: поне да беше написал как си отстранил проблема и при колко градуса С се включват, а не да се заяждаш и да поучаваш колегите 8)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 23 Авг 2010, 18:00

Заглавие: :)
От: KO3AP
Изпратено на: 22 Авг 2010, 20:27
До: milennyc

Съобщение

Проблема е решен. Проблема беше в инсталацията. Сега всичко е ОК.

Продалжава и да има хора без грам идея принципа на работа на определен двигател и да дава компетентно мнение.... ако са излъгали него и той да излъже някой.....Коегата пише че сменят ГНП.... друг му говори за погревни свщи ..... :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: с кеф...
Мечтае да кара: МИГ29
Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.

Мнение от katronski_br » 24 Авг 2010, 18:30

Има хора които сменят стартер , има хора които, сменят дюзи има хора които сменят филтри, заради това че не пали, и най накрая се плескат по челото - че то било от свещите бе. Но нищо- явно не разбирам чак толкова че да сменя три помпи за да оправя инсталацията.
Добре че е форума и колегите разбирачи че да науча и аз нещо.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''

Предишна

Назад към E46