Въпрос за климатик и циркулация на въздуха
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Въпрос за климатик и циркулация на въздуха
Колеги имам усещането, че когато климатика в колата е пуснат не влиза свеж въздух отвън, а само върти тоя вътре!
Забелязвам, че копчето за вътрешна циркулация не прави нищо с пуснат климатик. Ако го спра, тогава като включвам и изключвам циркулацията се усеща, че нещата се променят, но пусна ли климатика май върти само вътре.
Има ли нещо такова при вас? Дали проблемът е в моя телевизор или просто нещата така си работят, което ме съмнява?
Забелязвам, че копчето за вътрешна циркулация не прави нищо с пуснат климатик. Ако го спра, тогава като включвам и изключвам циркулацията се усеща, че нещата се променят, но пусна ли климатика май върти само вътре.
Има ли нещо такова при вас? Дали проблемът е в моя телевизор или просто нещата така си работят, което ме съмнява?
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Въпрос за климатик и циркулация на въздуха
ако си с автоматично управление на клапата например на бутона са две клъгчета лявото в него има буквата А, тогава си с АUC система и когато го пуснеш климатика и вътре е много топло в колата тази клапа се затваря автоматично за да може по бързо да охлади купето и после пак си пуска на външен въздух.
Не съм обърнал внимание ако си без АUC дали е така ама ти сам можеш да тестваш когато си вътрешния въздух и вентилатора е на макс се чува едно бучене ако си на външен е по-слабо пробвай и ще разбереш кога си на външен и пусни климатика да видиш дали ще се затвоври и когато се охлади дали сама пак ще си пусне външния.
Дано си ме разбрал ако не ми звънни ще ти обясня по телефона.
Не съм обърнал внимание ако си без АUC дали е така ама ти сам можеш да тестваш когато си вътрешния въздух и вентилатора е на макс се чува едно бучене ако си на външен е по-слабо пробвай и ще разбереш кога си на външен и пусни климатика да видиш дали ще се затвоври и когато се охлади дали сама пак ще си пусне външния.
Дано си ме разбрал ако не ми звънни ще ти обясня по телефона.
- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
Re: Въпрос за климатик и циркулация на въздуха
Мда, имам Авто за циркулацията и определено като пусна климатика шуменето се променя и съм 100% сигурен, че започва да върти само вътре, но ме тревожи работата, че след като вътре се охлади не започва да вкарва свеж въздух.
Мерси все пак, ще наблюдавам още нещата, и ще пиша като разбера точно какво става.
Мерси все пак, ще наблюдавам още нещата, и ще пиша като разбера точно какво става.
3 мнения
• Страница 1 от 1