Проблем с аудио системата на е46 фейслифт + нави
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Проблем с аудио системата на е46 фейслифт + нави
Здравейте колеги! Обръщам се към тези от вас, които са притежатели на е46 фейслифт + нави. Проблемът ми е следния: музиката в колата ми спря напълно. Беше пълна мистерия, когато започнах да осъзнавам какво всъщност се е случило, а именно това, че колата ми не издава дори 1 звук от тонколоните си. Докато рових из менюто на нави-то, (което си работи перфектно за разлика от аудио системата), забелязах нещо нередно - по-принцип до големият кръгъл бутон, който е за вкл. и изкл. на аудиото и съответно за усилване и намаляне на звука... дано не сте ми изгубили мисълта... та, до този бутон по-принцип свети жълта или зелена светлина. Този път не светеше. Ситуацията беше извън контрол и отидох до официалният сервиз на БМВ в Бургас. Там ми казаха, че това било често срещан проблем при фейските, които имат нави. Според човека, с когото говорих "влизало влага при чейнджера или нз си къде". Той каза да откача и закача акумулатора и ако имам късмет да се оправи, ще е добре, а ако ли не - 2 хиляди лева назад. И така вече 3ти ден нямам музика в колата си и все още не съм откачил акумулатора си, защото реших, че първо трябва да се допитам и до вас. Някой случвало му се е подобно нещо?
ПС: Колата е със чейнджър, ако това е от значение...
ПС: Колата е със чейнджър, ако това е от значение...
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Проблем с аудио системата на е46 фейслифт + нави
Здравей Колега,
да не си бутнал лявото копче навътре (да си го натиснал).по принцип като го натиснеш е функция "муте" спира всякакъв звук и оранжавата лампа спира да свети.
Пиши какво е станало
Успех
да не си бутнал лявото копче навътре (да си го натиснал).по принцип като го натиснеш е функция "муте" спира всякакъв звук и оранжавата лампа спира да свети.
Пиши какво е станало
Успех
пробвай с откачане на акумулатора при мен проработи
- optimist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e65 730d SE
- Мечтае да кара: m5
Re: Тунерче
Тунера ти се е предал мисля че е се води bm 24 или 54.
Има вариант да ти го оправят като се презапоят споиките или нов\втора употреба.
Питай Лъчо от форума има тема за чипове да те прати при човек които може да ти помогне за малко $
Има вариант да ти го оправят като се презапоят споиките или нов\втора употреба.
Питай Лъчо от форума има тема за чипове да те прати при човек които може да ти помогне за малко $
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Здравейте колеги! Благодаря на отзовалите се още веднага след, като постнах темата, а всички бяха такива. Оправи се, като откл. и вкл. акумулатора. 

5 мнения
• Страница 1 от 1