Reset функция на E46 320d facelift
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Reset функция на E46 320d facelift
Здравейте колеги,
Имам един въпрос изчетох темите относно Ресет функцията и теста за табло как се прави и т.н.Прегледах и темата за скрити и не до там скритите екстри на е46.Но проблема е че мога да си наглася само часовника и нищо друго.Нито теста мога да направя нито мога да зануля одометъра .Пробвах какво ли не , всички позиции на ключа и всякакви натискания и задържания на Ресет бутона.
Има ли вариант в който тези настройки да са заклчючени по някакъв начин или да не са налични.Прегледах и всички бушони евентуално да не би да е изгорял някой но уви...
Иии още едно питане,един колега има е46 2003 и при стартиране му светва Airbag а при мен не това пак ли е до настройки или..
Благодаря предварително...
P.S ако темата е на грешнп място извинявам се
Имам един въпрос изчетох темите относно Ресет функцията и теста за табло как се прави и т.н.Прегледах и темата за скрити и не до там скритите екстри на е46.Но проблема е че мога да си наглася само часовника и нищо друго.Нито теста мога да направя нито мога да зануля одометъра .Пробвах какво ли не , всички позиции на ключа и всякакви натискания и задържания на Ресет бутона.
Има ли вариант в който тези настройки да са заклчючени по някакъв начин или да не са налични.Прегледах и всички бушони евентуално да не би да е изгорял някой но уви...
Иии още едно питане,един колега има е46 2003 и при стартиране му светва Airbag а при мен не това пак ли е до настройки или..
Благодаря предварително...
P.S ако темата е на грешнп място извинявам се
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: Reset функция на E46 320d facelift
Да разбираме, че не ти работи левия бутон на таблото, така ли?
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ако не става с таблото- с кабел! вече ги има навсякъде и са на достъпни цени
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Май така се получава,че не ми работи левия бутон.Предполагам само с кабел тогава.Има ли някаква възможност да се активира след това или просто е щета.
Ааа къде мога да отида и да знам,че всичко ще е както трябва...все още съм неук да се каже в нещата.
Мерси предварително..
Ааа къде мога да отида и да знам,че всичко ще е както трябва...все още съм неук да се каже в нещата.
Мерси предварително..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ресет може да ти направи всеки колега, който има кабел. жалко че повечето са некви пълни тъгаши! аз търся колега, който да ми активира тв в движение- работа е да се цъкне една чавка - нищо повече и почнаха да ми искат пари и за това....
my mods:
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
alexsch написа:ресет може да ти направи всеки колега, който има кабел. жалко че повечето са некви пълни тъгаши! аз търся колега, който да ми активира тв в движение- работа е да се цъкне една чавка - нищо повече и почнаха да ми искат пари и за това....
Ако трябва да съм честен,не познавам никой от форума :-) ..за съжаление разбира се надявам се с времето да имам възможност да ходя и по сбирки,страшно много обичам автомобили особено една марка .
Къде мога да отида и да бъда сигурен че знаят какво правят и няма да се държат все едно им ям от хляба защото мн често се случва така ,което е мноо жалко.
6 мнения
• Страница 1 от 1